Paragnost Eddie en Consulenten

Voor de uitleg van dromen moet je bij medium Julia zijn

Voor de uitleg van dromen moet je bij medium Julia zijnVoor de uitleg van dromen moet je bij medium Julia zijn. Spiritueel consulenten zijn van veel markten thuis, zo ook van de uitleg van dromen. Medium Julia, te vinden onder boxnummer 63 op de website Paragnost Eddie, heeft het uitleg van dromen als een van haar specialiteiten.

Ze kan nog veel meer, ze legt bijvoorbeeld de zigeunerkaarten. Zigeuners staan al eeuwenlang bekend om hun toekomstvoorspellingen aan de hand van hun kaarten. De kaarten zijn zeer kleurrijk met spectaculaire afbeeldingen.

Wanneer ze zijn ontstaan, is niet vast kunnen stellen, des te mysterieuzer zijn ze en medium Julia kan ze voor je uitleggen. De kaarten voorspellen enerzijds ontmoetingen, anderzijds voorspellen ze gebeurtenissen.

Behoefte om te weten welke gebeurtenissen en ontmoetingen jou in de toekomst te wachten staan? Bel dan eens met medium Julia. Ze heeft veel kennis en ervaring op gebied van liefde, familie en werk.

Op gebied van familiaire verbintenissen kan medium Julia veel voor je betekenen. Er is altijd wel in een familie een zwart schaap. Wie weet voel jij dat je dat zelf bent. Vaak is de persoon die als een zwart schaap wordt gezien, dat juist niet. Die heeft het in een familie juist altijd zwaar en de contacten verlopen moeizaam. Medium Julia kan jou hier heel veel in duiden en wegwijs in maken hoe je toch met familieleden wellicht wel een goede verstandhouding kunt krijgen.

Naast het leggen van de zigeunerkaarten, legt Julia ook de Engelenkaarten en speelkaarten! Dat zie je niet zo vaak bij een medium of paragnost. Als je wilt dat ze de kaarten voor je uitlegt en vervolgens leest, kan dat op twee manieren.

Of je stelt een vraag aan haar, of je geeft een naam en een geboortedatum. Dan legt ze de kaarten uit en leest ze deze voor je. Zo krijg je een antwoord op je vraag. Of als je ene naam en geboortedatum hebt gegeven, een invulling van de desbetreffende persoon die het betreft.

Ze staat bekend om haar dromenuitleg. Als je een terugkerende droom hebt, of dromen die je zelf niet kunt duiden, kun je aan medium Julia vragen wat de betekenis is van je droom. Vaak is deze een hele andere dan dat we er zelf bij invullen.

Wij kijken met de bril er naar vanuit de situatie waarin we zitten. Medium Julia kijkt naar de droom zelf, die jou iets wil duiden. Het kan een voorspellende droom zijn, of een verwerking van iets. Wil je dit weten, bel dan gerust eens met medium Julia, die je vindt op de website van Paragnost Eddie.

Ze draait al ruim 6 jaar mee op deze spirituele website en de cliënten die haar consulteren schrijven met lovende woorden over haar. Je bent door mij bestookt de afgelopen maanden met vragen. Hoe je het voor elkaar kreeg om met zoveel engelengeduld mij door deze hel heen te trekken. Complimenten!

Wat een geduld heb jij, al stel je elke dag dezelfde vraag, omdat je daar zo onzeker over bent, dat je telkens weer een bevestiging nodig hebt, je beantwoord de vraag met evenveel liefde als de vorige keer. Je bent een kanjer!

Je bent zo zuiver in je readings, dat ik er geen woorden voor heb om dat aan te geven. Ik bel je niet vaak, maar als ik je bel dan ben ik weer helemaal in mijn kracht. Ik hoop dat ik nog heel lang gebruik mag blijven maken van jouw gaven en kaartleggingen.