Paragnost Eddie en Consulenten

Volle maan en edelstenen

Volle maan en edelstenenVolle maan en edelstenen. Morgen 27 oktober is het weer zover, een super maan. Edelstenen kunnen de energie van de volle maan heel goed absorberen.

Door ze buiten te leggen in de volle maan, laden ze op. Let wel op want stel dat het regent, niet alle edelstenen kunnen tegen regen. Onder andere zacht selaniet vergaat in de regen.

Voor de harde soorten kan het over het algemeen wel.

Zeker voor de edelstenen van de heilige driehoek, die men veel in drinkwater gebruikt is het prettig. Wat is de heilige driehoek?

Bergkristal, Rozekwarts en Amatyst.

De werking van bergkristal, is helderheid, ook de helderziend, helderhoren en helder voelen worden versterkt.

De werking van rozekwarts is zachtheid, liefdevol, voor jezelf maar het trekt ook zachtheid en/of liefde aan.

De werking van amatyst is het beschermen tegen negativiteit.

Door deze edelstenen in een kan met drinkwater te doen, wordt de werking in het water gezet. Het is prettig en dit water te drinken.

Mogelijk is voor mensen die erg open staan, zeker met de huidige volle maan het goed om het water te drinken van een lavasteen. Deze is aardend en laat je je grenzen stellen.

Voor de keelchakra en het uiten van emoties is de blauwe calcedoon een prettige edelsteen.

Selaniet wordt ook wel de engelensteen genoemd. Soms is het prettig om een staaf daarvan vast te houden, om weer te aarden op een zachte manier.

Op dit moment zijn er best mensen wat in een ‘dip’ deze kunnen de tourmalijn of hematiet gebruiken.

De heftige energieën van de maan zijn zeer aanwezig, gebruik deze positief. Door andere de edelstenen op te laden. Ga een mediteren bij de volle maan. (Deze duurt langer dan alleen de dinsdag, de dag ervoor en de dag erna is de energie nog aanwezig) En vaak is de volle maan nog te zien.

Gebruik de komende dagen en die erna om de energie in wat je wilt aantrekken of juist wilt afstoten nog dieper neer te zetten.