Paragnost Eddie en Consulenten

Verlangzaam, De haas en de schildpad

haas en schildpadKen je het verhaal van ‘ De haas en de schildpad ‘? Een goed idee om het verhaal te lezen als je ervaart heel snel te willen gaan, vooruit te willen lopen en je toch ergens in afgeremd wordt.

Je kent het gezegde: ‘ Langzaam maar zeker ‘. Het is tijd om rustig verder te gaan, je niet te haasten en vooral kalm te blijven.
Vertrouw erop dat wanneer je het wat rustiger aan doet in je leven, je dromen en je verlangens beter kan realiseren. Het rustiger aandoen stelt je in de mogelijkheid om meer in het moment te genieten.
Impulsief en gejaagd druk zetten achter je doelen, creëren veel meer zorgen dan nodig is. Als je te snel wil oogsten, krijg je onrijpe vruchten die heel bitter smaken.
Doe het rustig aan. Mediteer. Maak van dit moment een meditatief moment. Een kopje thee, koffie drinken kan je ervaren als een meditatief gebeuren. Even naar buiten wandelen, je stappen bewust vertragen en waarnemen, naar rustgevende muziek luisteren of naar de stilte luisteren kan een heel meditatieve ervaring zijn.
Haal diep adem en focus op wat nu is.
Alles valt op zijn plek als je stopt met rennen en je bewuster wordt van wat er hier en nu op dit moment gebeurt.
Je rustig focussen op het nu, en de pracht en schoonheid van je omgeving in je opnemen, geeft je de kracht om je wereld, jouw wereld, vanuit jouw binnenwereld te creëren.
Alles rijpt uit op het juiste kosmische moment.
Vertrouw op het universum. Vertrouw op de kosmische leiding. Vertrouwen is het sleutelwoord.

De dag boodschap van Mieke https://soundcloud.com/mieke-c/verlangzaam-20-juli-2018

Warme groet
Mieke Box 45
www.miekecoigne.com