Paragnost Eddie en Consulenten

Vandaag Medium Catharina in het zonnetje

Catharina mediumVandaag Medium Catharina in het zonnetje. Medium Catharina is al even een vertrouwd gezicht op de website van Paragnost Eddie. Je kunt haar vinden onder boxnummer 03. Ze geeft zelf aan met beide beentjes op de grond te staan en toch haar hele leven al bezig is met spiritualiteit.

Daarnaast verdiept medium Catharina van Paragnost Eddie zich in de aarde, de natuur en hekserij. Haar ervaring is ruim, ze werkt inmiddels al 17 jaar als spiritueel hulpverlener. Ze heeft veel in haar mars.

Zo houdt ze zich bezig met numerologie, Fen Shui, legt ze uitgebreid de lenormandkaarten. Is ze daarnaast voorzien van een paar hele mooie gaven, als helderziend, helderhorend en heldervoelend.

Ze kan snel van iemand een karakter beschrijving maken. Handig voor als je op date gaat, of net iemand hebt ontmoet en graag wilt weten hoe of de ander in elkaar steekt. Dat je darabij wellicht dingen hoort, die je liever niet zou willen horen, schrijft medium Catharina bij haar boxnummer 03, hoort bij het mediumschap.

Liever eerlijk, dan iemand iets op de mouw spelden. Voor de karakterbeschrijving maakt ze gebruik van horoscopen. Wel zo handig dus als je weet welke horoscoop de persoon heeft, van wie je een karakterbeschrijving zou willen hebben.

Kan uiteraard ook jezelf zijn. Want met vragen over je eigen leven en je toekomst kun je ook bij medium Catharina terecht. Ze is puur, eerlijk, to the point, duidelijk, daar houdt ze zelf van. Dus niet zweverig.

Je kunt met veel vragen bij haar terecht. Over liefde, relaties, werk financieren, een vraag over een (overleden) huisdier, familie, jeugdzorg, scheidingen, hekserij. Als je mij de tijd even geeft er op in te kunnen voelen, krijg je de juiste antwoorden van mij, geeft Catharina aan.

De recensies van cliënten, die haar hebben benaderd in de loop van de tijd spreken veel positiviteit uit. Je bent het zeker waard om gebeld te worden. Je antwoorden zijn helder, kort en krachtig. Fijn dat je op deze manier de cliënten te woord staat. Hebben ze absoluut iets aan.

Met andere woorden, bij medium Catharina weet je precies waar je aan toe bent. Dat schrijft ook iemand anders in een recensie. Die daarbij teven s aangeeft. Je hebt helemaal geen voorinformatie nodig.

Je weet precies direct het karakter van de ander te beschrijven en het klopt als een bus. Heel fijn om met jou te praten. Want je geeft niet alleen een karakterbeschrijving. Je geeft daarnaast ook nog tips en inzichten mee, die heel waardevol zijn.

Je bent een prima kaartlegster, je haalt daar veel informatie uit en je bent ook een hele goede coach. Je vermengt het spirituele met het aardse, waardoor je goed weet hoe je verder kunt gaan met je eigen leven.

De mensen die Catharina benaderen zijn enthousiast. Met name over haar beide benen op de grond. Hierdoor kunnen ze zich heel goed plaatsen in datgene wat ze met haar gaven onder woorden kan brengen.

Medium Catharina heeft echt haar plek ingenomen op de druk bezette spirituele hulplijn van Paragnost Eddie.