Paragnost Eddie en Consulenten

Spiritueel en maatschappelijk coach Ingrid

Spiritueel en maatschappelijk coach IngridSpiritueel en maatschappelijk coach Ingrid. Bij een spirituele hulplijn denken we al snel aan kaartleggers, mediums, paragnosten, healers, koffiedikkijkers. Maar een spirituele hulplijn is zoveel meer dan het etiket dat we er op plakken. De spirituele hulplijn Paragnost Eddie, biedt veel zoveel meer.

Spiritualiteit is heel simpel gezegd niet meer en niet minder dan persoonlijke groei, oftewel wijsheid tot je nemen. Levenswijsheid, we kunnen niet zonder. Ontbreekt het in ons leven, lopen we een keer vast.

We lopen dan vast in ons leven op allerlei gebieden. Op relaties, op communicatie, op zelfstandig dingen oplossen. Op eigen benen staan is nog niet echt iets wat we als mens van kinds af aan meekrijgen. Schijnbaar moeten we dat maar leren als we groot zijn.

Zonde, zeggen wij van Paragnost Eddie, een gemiste kans. Je kunt kinderen van alles leren en ze nemen het heel snel op. Maar als ze alleen de kennis meekrijgen van rekenen, taal schrijven, en een vak, dan laten we echt nog een hoop liggen.

Wij, de mediums en paragnosten, spiritueel, maatschappelijke coaches van Paragnost Eddie kunnen er een boek over schrijven. Zo ook spiritueel en maatschappelijk coach Ingrid, te vinden onder boxnummer 33.

Ze helpt je bij heel veel vraagstukken. Als tweelingzielen, narcistische relaties, persoonlijke ontwikkeling, persoonlijke blokkades en ook bij tranformatieprocessen. Ingrid geeft aan, dat als je tegen moeilijke vraagstukken aanloopt, je behoefte kunt hebben dat iemand met je meekijkt.

Gezien de expertise die Ingrid heeft, kan ze dat en ben je bij haar aan het goede adres. Je kunt de telefoon pakken en je hebt direct contact. Geen ellenlange wachtlijsten of moeilijk gedoe. Direct contact.

Spiritueel coach Ingrid geeft aan, als je mij belt, gaat het consult over jou. Oftewel, ik kijk naar jou wat er speelt. Daar kan iemand bij betrokken zijn, maar weet, mijn consulten zijn op jou als mens en persoon gericht.

Dat is mooi dat maatschappelijk Coach Ingrid dit zo aangeeft. Maar al te vaak bellen we over anderen met een medium of paragnost. Ingrid vindt jou belangrijk en om die reden draaien haar spiritueel consulten dus ook echt alleen maar om jou.

Uit haar reviews valt een hoop op te maken. Dat cliënten haar regelmatig even opnieuw opzoeken. Binnen een consult kan maatschappelijk coach Ingrid veel bereiken, maar net als bij een behandeling van een maatschappelijk werker, ben je er met een consult niet.

Ze vinden haar een topper en een zeer zuiver persoon. Ze geeft ongelooflijk goede inzichten, waarmee je echt verder in je leven kunt. Ze komt altijd met het juiste advies. Ze is een absolute aanrader in moeilijke tijden.

Ze heeft zoveel geduld en komt met rustige energie over. Waardoor je je door haar echt gehoord en gesteund voelt. Ze geeft je zoveel tips en handvatten mee, waar je daadwerkelijk iets aan hebt. Ze is een fijne warme persoonlijkheid met engelengeduld.

Ze blijft ook altijd bij haar verhaal, dat is ook zo fijn!