Paragnost Eddie en Consulenten

Sjamaan, Medium en Reiki Master Margret

Medium MargretSjamaan, Medium en Reiki Master Margret een begrip bij Paragnost Eddie. Al vele jaren is Sjamaan, medium Margret een bekend gezicht op de spirituele websites van Eddie.EU. Praktisch elke dinsdag is Margret live op Facebook, via diverse kanalen te vinden. Dit is een gratis extra service van paragnost Eddie.

Iedereen kan tijdens haar live optreden vragen stellen en medium Margret, die je overigens kunt vinden onder boxnummer 79 op de spirituele website Paragnost Eddie, beantwoordt deze met een kaarttrekking. Deze live optreden worden drukbezocht op Facebook.

Dat kan ook niet anders, als we de staat van dienst zien van medium Margret. Ze is naast medium ook Sjamaan en Reiki Master. Ze geeft niet alleen behandelingen ook reiki opleidingen en is daarnaast ook nog Spiritueel Masseuse.

Ook vind je haar dagelijks online op Paragnosten Chat, waar je met haar kunt chatten. Wil je haar persoonlijk spreken, kun je haar bereiken via de website Paragnost Eddie. Ze werkt met dieren-, indianen- en tarotkaarten. De tarotkaarten legt zij als een Keltisch kruis.

Ze is op vele gebieden thuis, haar specialisaties zijn vooral op gebied van zielliefdes, Tweelingzielen en Zielherkenningen. Wat doe je met je spirituele ontwikkeling, wat heb je voor karma stukken die je met je meedraagt.

Medium Margret draait haar handen niet voor om. Ze staat ook voor je klaar om je angsten bespreekbaar te maken. Inzicht te brengen bij moeilijke vraagstukken, als liefdesrelatie, werk, toekomst, doorbreken van oude patronen.

Sjamaan Margret geeft aan dat we op weg zijn naar het Nieuwe Waterman Tijdperk. Zij kan jou duiden wat dat met jouw spirituele ontwikkeling doet. Zoals gezegd, legt Margret dierenkaarten. Ze geeft ook aan, dat ieder van ons Totemdieren heeft, die met ons meereizen.

Deze dieren kunnen je meer over jezelf vertellen en medium Margret legt je dit graag uit. Elk dier heeft zijn nu op moeder Aarde, wij de mens, zijn ook onderdeel van de natuur en de Aarde. Margret is hier helemaal in thuis om je er wegwijs in te maken.

Ze kan je helpen bij het vinden van jouw Totemdieren, en daarbij uitleggen welke dieren bij je zijn en via de dieren kunnen oude verbindingen zichtbaar worden en verduidelijkt. Waardoor je jezelf beter gaat leren begrijpen.

Haar referenties zijn top. Ze wordt geroemd om haar kaartleggingen en voorspellingen. Cliënten geven aan, dat deze altijd uitkomen. Haar consulten geven verlichting en zo ongelooflijk veel helderheid en duidelijkheid. Mensen worden er emotioneel van, als ze Margret persoonlijk spreken.

Het is een onwijs lieve vrouw, met wijze adviezen. Die je inzichten geeft, handvatten om jezelf beter te leren begrijpen. Maar ook het leven leert te begrijpen. Haar kennis over de dieren, geeft iemand aan, kan niemand evenaren.

Als ik je bel, geef je mij altijd zoveel kracht, net alsof ik omhoog wordt getild, geeft een van haar cliënten aan. Je ziet, haar bellers zijn blij met haar en menigeen heeft ze op weg geholpen, zijn eigen leven weer in de juiste vorm te gieten.

Ze is bij Paragnost Eddie een bekend medium, en als jij haar een keer wilt spreken. Ze is bijna elke dag online bereikbaar.