Paragnost Eddie en Consulenten

Sharonne, helderwetend en heldervoelend paragnost

sharonSharonne, helderwetend en heldervoelend paragnost. Vandaag nemen wij een kijkje in de box van paragnost Sharonne, die al weer heel wat jaartjes te vinden is op de spirituele lijn Paragnost Eddie. Onder boxnummer 61. Ze is een helderwetend en heldervoelend paragnoste.

Daarnaast is Sharonne een Engelenkaartlegster. Ze staat je bij bij al je levensvragen. Tijdens een spiritueel consult benatwoordt ze graag je vragen, maar geeft ze ook dolgraag inzichten mee bij je eigen transformatieproces.

Ze doet dit met al haar kracht die ze in zich heeft en uiteraard met haar gaven en kaartleggen. De kracht van Sharonne komt puur vanuit haar hart, die is dus zuiver, oprecht. Je kunt er van op aan dat wat ze je vertelt en meegeeft een gift van boven is.

Zij zorgt er voor dat relaties, als zielrelaties, liefdesrelaties, familiaire relaties kunnen blijven stromen, of weer gaan stromen. Ze zet jou dusdanig in je eigen kracht, dat je je plek op het aardse kunt gaan innemen, die jij verdient.

De weg van transformeren is altijd de waarheid in jezelf vinden, maar ook de innerlijke rust. Voor een algemeen consult, geeft Sharonne aan, kun je beter een andere consulent van Paragnost Eddie raadplegen.

Ze werkt alleen met specifieke vragen, ze wil zo snel mogelijk tot de kern komen van jouw issues. Geen tijd verspillen dus, aan iets algemeens. Heb je in feite als cliënt ook zelf niet zoveel aan. Bereid je voor op een spiritueel consult.

Sharonne heeft van je nodig, een naam, een korte uitleg en een specifieke vraag. Daar zoemt ze met haar spirituele gaven en de engelen kaartlegging volledig op in. Ze krijgt dan ook hele specifieke antwoorden door.

Antwoorden die jou kunnen verbazen, dus luister aandachtig naar wat paragnost Sharonne jou mee te geven heeft. Het zal wellicht niet direct bij je binnenkomen, je zit immers in een transformatieproces.

Maar op een later tijdstip zal, datgene wat je hebt gehoord, ineens allemaal op zijn plek gaan vallen. Zo werken spirituele consulten. Ze zijn enerzijds aards, op de mens gericht. Anderzijds zijn het boodschappen van boven, de engelen.

Deze boodschappen hebben invloed op jouw manier van in het leven staan. Schijnbaar dient daar iets aan te veranderen, anders zocht je geen spirituele ondersteuning. Wat wij van Paragnost Eddie & Consulenten heel fijn vinden.

Want dat betekent, dat je klaar bent om de wereld en je eigen leven vanuit een ander perspectief te gaan beleven. Paragnost Sharonne staat je bij tijdens dit proces. Je zult merken, het voelt veilig en vertrouwt aan, het gesprek.

Dat ze een kanjer in haar vak is, blijkt. Ze laat de last die je voelt, van je schouders vallen. Ze geeft je inzichten mee die zo duidelijk zijn, dat je denkt. Hoe is het mogelijk dat het eigenlijk zo simpel allemaal is.

Ze geeft je rust, je hebt na een spiritueel consult echt het gevoel dat je weer verder kunt.