Paragnost Eddie en Consulenten

Ron Los, medium paragnost en healer

medium ronRon Los, medium paragnost en healer. Hij is duidelijk en recht voor zijn raap, geeft medium, paragnost en healer Ron los aan bij zijn boxnummer 83 op de website Paragnost Eddie. Met andere woorden, bel hem gerust, je hebt precies het antwoord wat je nodig hebt.

Het kan je enigszins afschrikken, dat Ron Los dit schrijft. Niet doen. Juist op deze spirituele lijn vind je mediums en paragnosten die duidelijk zijn. Dat wil niet zeggen, dat je op je donder krijgt. Dat je bang hoeft te zijn voor de antwoorden.

Het wil alleen maar zeggen, geen zweverige taal. Dat je na een consult denkt, hier ben ik niets mee opgeschoten. Ik moet nu nog weer een ander spiritueel consulent gaan bellen. Dat is zonde van je kostbare centen en dat willen de consulenten van Paragnost Eddie voorkomen.

Dat betekent in de eerste plaats eerlijk zijn. Ron Los is dat, daar kun je van op aan, ouders zou hij dit nooit op zijn profiel neerzetten. Je kunt dat ook teruglezen in zijn reviews, waar we straks nog op terugkomen.

Wat kan Ron, medium, paragnost voor jou betekenen als je hem raadpleegt? Je kunt met al je vragen over het verleden, het heden en ook de toekomst bij hem terecht. Waar Ron Los ook je bij kan helpen, is met (pijn)klachten.

Dus al je vragen, stel ze gerust, maar heb je klachten, als pijn, waarvan je bijvoorbeeld niet weet hoe je er mee om kunt gaan, of vanaf kunt komen. Wie weet heeft Ron Los voor jou de gouden tip. Weet dat ene medium of paragnost nooit op de stoel van een arts zal gaan zitten, ze zijn dat namelijk niet.

Je vragen zullen vanuit spiritueel oogpunt worden beantwoord. Hij kan de oorzaak voor je zien en aangeven hoe je dit kunt oplossen. Alleen wel als dat binnen de mogelijkheden van hem ligt en hij er iets over mag zeggen. Zeggen we er bij.

Ron los geeft aan, ik sta je bij in acceptatie, maar ook in het omhoog halen van je belemmeringen, waardoor je niet vanuit puur je hart zelf kunt leven. Oftewel, als je trauma’s hebt, bel Ron Los, hij kan echt er iets in je voor je betekenen.

Hij is niet voor niets een healer! Dat betekent dat hij met zijn gaven en energie jouw pijn kan verlichten, maar ook je vertellen kan hoe je er zelf mee aan de slag kan. Jou terugbrengen naar je eigen hartverbinding.

Dat kan Ron los voor je betekenen. Wat betekent dat voor jou zelf? Dat je je eigen leven gaat leiden en je niet meer laat leiden door anderen. Wat vaak uitmondt in leiden. Dat je je eigen keuzes durft en gaat maken en niet meer afhankelijk bent van anderen hierin.

Je zult je hierdoor veel vrijer en fijner voelen. Je hebt immer je eigen gevoel voor jezelf weer te pakken. Dat de bellers van Ron Los op Paragnost Eddie blij zijn met zijn consulten, lezen we terug in zijn reviews.

Hij weet precies aan te geven wat de situatie is. Daarbij geeft hij ook aan hoe je de toekomst in kunt gaan. Met een gerust hart laten komen. 180 graden gaan draaien zelf, is het advies van Ron. Hij is ook heel goed in aangeven waar iets zich kan bevinden dat je kwijt bent.

Daarnaast laat Ron je echt voelen je te begrijpen en met zijn antwoorden jou duidelijk aan te geven wat je kunt verwachten.