Paragnost Eddie en Consulenten

Paragnost Stefanie maakt je wegwijs in de liefde

paragnost stefanieParagnost Stefanie maakt je wegwijs in de liefde en liefdesrelaties. Al lange tijd een bekend gezicht, paragnost Stefanie, te vinden onder boxnummer 46 op de bekendste spirituele hulplijn Paragnost Eddie. Waar elk medium of paragnost een enorme staat van dienst heeft.

Zo ook paragnost Stefanie, die al heel wat jaren aanwezig is op deze spirituele website. Ze is een helderziend, helderwetend en helderhorend paraggnost en life coach. Haar specialisme is alles wat te maken heeft met liefde & relaties.

Heb je een vraag hierover, dan ben je bij paragnost Stefanie aan het goede adres. Zij maakt je wegwijs in de liefde. Want schrijft ze, alles start met zelfliefde, wat eigenlijk liefde is. Maar dat moet je nu maar net weten.

Met bewustwording, waarbij ik je kan helpen, ga je het allemaal begrijpen. Want wat is er nu niet mooier dan de liefde? En daar heeft paragnost Stefanie helemaal gelijk in. Weet je, dat 90% van de vragen die worden gesteld aan spiritueel hulpverleners, te maken hebben met de liefde?

Hoe kan dat, zou je je dan toch eens af kunnen vragen. Ook een vorm van bewustwording. Het antwoord is simpeler dan menigeen denkt. We leren helemaal niets over de liefde. Het is schijnbaar zo gewoon iets, dat we er geen les in hoeven te krijgen.

Nou, wij de mediums en paragnosten van Paragnost Eddie, weten wel beter. Omdat wij weten wat liefde is. Het is ieder mens eigen innerlijke kracht en als je daar niets over meekrijgt als kind zijnde, begrijp je dan nu ook dat een liefdesrelatie knap moeilijk kan zijn.

Waar ligt voor Stefanie het bewustwordingsproces als het om liefde gaat? Bij ieder mens zelf! Je bewust gaan worden wat je voelt. Waar je voor wegduikt, wat je angsten zijn. Of je er klaar voor bent, misschien het helemaal niet wilt.

Er kunnen zoveel redenen zijn dat liefde in je leven ingewikkeld wordt. Door jezelf te gaan leren kennen, ga je de liefde kennen, geeft paragnost Stefanie aan. Een andere bewustwording is dat je aantrekt zoals je zelf op dat moment in het leven staat.

Lukt de liefde niet om samen te gaan delen, telkens weer, dan wordt het tijd om patronen bij jezelf te gaan herkennen. Waarom herhalen zich elke keer dezelfde dingen? Is dit aangeleerd gedrag? Vaak is dat zo.

Vind je wat je hbet aangeleerd fijn? Voegt het daadwerkelijk iets aan jouw leven toe, of loopt het je juist voor de voeten. Waardoor de liefde niet wilt vlotten. Paragnost Stefanie is een kei om dit bij jou te kunnen ontdekken en te ontrafelen.

Ieder mens is de regisseur van zijn eigen leven. En wat je uit je jeugd hebt meegekregen eens een keer goed onder de loep nemen, of jij dat wel zelf bent. Als je daar moeite mee hebt, dan staat paragnost Stefanie, te vinden op de website Paragnost Eddie voor je klaar. Om samen te kijken wat jou als oud patroon tegenhoudt om volop van de liefde en alles wat daarbij hoort, te kunnen genieten.

Wat zeggen cliënten over Stefanie? Het is een tof “wijf”, die je echt verder laat kijken en voelen. Die je in je eigen kracht zet, je handvatten biedt om dat zelf vast te kunnen houden. Stefanie is mijn lichtpuntje in donkere dagen.