Paragnost Eddie en Consulenten

Paragnost Lola, krachtige soul-healer

lolaParagnost Lola, krachtige soul-healer. Je herkent haar direct, met een grote cowboy hoed op, kun je haar gewoonweg niet missen bij paragnost Eddie. Paragnost Lola is te vinden onder boxnummer 66 en qua introductie heeft zij niet veel nodig.

Lola is een heldervoelend paragnost en spiritueel coach. Daarnaast een zeer krachtige soul-healer. Wat wordt daarmee bedoeld, met een soul-healer? Het staat voor helen van de ziel. De huidige mens is heel ver weg afgedwaald van zijn oorspronkelijke bron.

De mens van nu heeft niet eens meer enig idee dat die een ziel is. Maar dat is elk levend wezen, wel degelijk. Als je niet weet dat je een ziel bent. Dat dat eigenlijk alles is, wie jij bent. Maar als je dat niet weet.

Kun je in je leven volledig vastlopen. Dat klinkt gek, maar is echt waarheid. Een ziel heb jij te beschermen, te koesteren. Ben je je hier niet van bewust, dat leef je het leven waarbij je met van alles bezig bent, behalve met jezelf. Ja, zeggen dan cliënten van Paragnost Eddie, ik zorg wel heel goed voor mijzelf!

Dan zeggen wij mediums en paragnosten. Waarom bel je ons dan? Dan is het even stil, dat schudt iets wakker. Dan wordt al iets in beweging gezet. Als we dan ook nog uitleggen om simpele wijze dat je een ziel bent en wat dat betekent.

Dan beginnen er lampjes te branden. Laat dat al een onderdeel van de soul-healing zijn! Dat je het licht in jezelf, zijnde je ziel, gaat laten schijnen. Dat je je bewust begint te worden, dat de soul van jou het allerbelangrijkste is en die door jou altijd mag schijnen.

Dat jij de taak er voor hebt, jouw licht altijd een volle 100% te laten zijn! Paragnost Lola kan je hierbij helpen. Ze legt ook voor je als je dat wilt, de Lenormand kaarten en kan je bijstaan als spiritueel coach.

Healen is iets wat we ongemerkt de hele dag doen. We vangen energie op, van alles om ons heen. Die energie fluctueert, net zoals je eigen energie. Als jij er maar voor zorgt de balans te hebben en die te bewaken. Kunnen energieën vanuit je omgeving niet zoveel verkeerd bij je aanrichten.

Maar weet je dat wij zelf de grootste saboteur zijn die onze eigen ziel heeft? Onze eigen gedachten, die kunnen er ook iets van. En wat dacht je van de zelfafwijzing? Ben niet mooi genoeg, niet goed genoeg.

Paragnost Lola, zal je tijdens een spiritueel consult op Paragnost Eddie, je dit alles meegeven en je ondertussen een online soul healing geven. Jij kunt na het consult dan vaak op eigen kracht weer verder.

Lola heeft goede referenties bij haar persoonlijke pagina staan. We pikken er een aantal uit. Ze zit altijd goed met haar voorspellingen. Ook met haar tijdsaanduidingen. Gaat ze nooit de mist in. Je bent een kanjer en door onze consulten ben ik van je als mens gaan houden.

Door je zuiverheid, je eerlijkheid, je duidelijkheid blijf ik je af en toe even bellen. Je geeft tijdens een consult zoveel energie. Je voelt echt dat je wordt geheeld als je met paragnost Lola in gesprek bent.

Blijf nog maar lang aanwezig op de spirituele hulplijn van Paragnost Eddie, we hebben veel aan je.