Paragnost Eddie en Consulenten

Paragnost Janny, pendelaar, Bach bloesem therapeute

Paragnost Janny, pendelaar, Bach bloesem therapeuteParagnost Janny, pendelaar, Bach bloesem therapeute. De spiritueel consulenten op de website van paragnost Eddie zijn van veel markten thuis. Ieder voor zich heeft zijn eigen specialiteiten. Vandaag paragnost Janny, die een volleerd pendelaarster is, daarnaast een Bach bloesem therapeute.

En ze heeft nog veel meer in haar mars. Paragnost Janny is al lange tijd een bekend gezicht op de website van Paragnost Eddie. Je vindt haar onder boxnummer 42. Paragnost Janny is ook spiritueel hulpverleenster en Reiki Master magnetiseur.

Je kunt met al je vragen bij haar terecht en ze geeft aan, weet dat deze vragen veilig zijn bij mij. Waarmee ze wil aangeven. Waar je ook mee zit, schroom niet, ik zal alles respectvol in behandeling nemen.

Een Bach bloesem therapeute, wat houdt dat eigenlijk in en wat heb je er spiritueel aan? Bach bloesems zijn vloeibare plantenextracten, die positief inwerken op emoties. Ze kunnen bij gebruik, je zelfvertrouwen versterken, angsten, overgevoeligheid, stress verminderen.

Wat Bach bloesems zo krachtig maakt, is dat negatieve emoties niet worden onderdrukt, ze worden omgezet in een positieve pool. De bloesems werden eind vorige eeuw ontdekt door dr. Edward Bach, ze worden dus al meer dan een eeuw gebruikt. Paragnost Janny is als therapeute er in gespecialiseerd.

Je kunt bij Janny ook terecht voor een kaartlegging. Ze legt twee type kaarten, de Lenormand kaarten en de Engelen kaarten. Paragnost Janny werkt samen met haar eigen Gids en krijgt daarnaast boodschappen door van de engelen.

Ze is werkzaam als spiritueel hulpverleenster en doet dit werk met veel passie. Spiritueel is persoonlijke groei. Tijdens ons leven zijn we elke dag bezig persoonlijk te groeien, wijsheid tot ons te nemen. Al zijn we ons daar vaak niet van bewust.

Elke ontmoeting, elke stap, elke gedachte zelfs ook, brengt ons iets. In ieder mens is het Goddelijke aanwezig. Helaas is de mens ver verwijderd geraakt van het Goddelijke, dat stat voor liefde. Ieder mens heeft de liefde in zich.

Het is zelfs zo, dat als iemand volledig is vastgelopen en contact opneemt met een spiritueel hulpverlener, waardoor er weer een toekomstperspectief is, vaak aan het einde van een spiritueel consult zegt. Ik weet het eigenlijk zelf ook allemaal.

Dat bedoelen wij als spiritueel hulpverleners met het Goddelijke, het zit in ieder mens. We zijn als ziel op het aardse om het Goddelijke te mogen verspreiden. Echter de mens, als die op de aarde komt, is alles weer vergeten en begint met een schone lei.

Het is dan maar net in welk nest je belandt. Want het nest bepaalt voor een heel groot gedeelte of je met liefde en door liefde benaderd wordt. Of dat je als volwassen persoon op dit vlak met lege handen komt te staan.

Waardoor je leven vaak eerst door een hel moet gaan, zegt paragnost Janny, voordat je weer terug bent, bij alles wat je eigenlijk al weet. Haar referenties zijn lovend. Wat heb je een zuivere ziel. Wat help je oprecht. Zonder jou was ik nooit zover gekomen. Je bent super en zo lief. Je voorspellingen komen uit. Dank je vanuit de grond van mijn hart voor al je wijsheid. Paragnost Janny is echt een consult waard!