Paragnost Eddie en Consulenten

Paragnost Geziena, spiritueel consulente

gezina mediumParagnost Geziena, spiritueel consulente. Al ruim wat jaren heeft paragnost Geziena ervaring als spiritueel consulente, ze is ook niet voor niets werkzaam op de website van Paragnost Eddie. Met haar ervaring kan zijn jou op heel veel vragen antwoord geven.

Je vindt paragnost Geziena onder boxnummer 37 op de spirituele hulplijn Paragnost Eddie, waar ze al een flink aantal jaren is te vinden, blijkt uit de reviews onder haar boxnummer. Laten we eerst eens kijken wat paragnoste Gezien kan geven.

Zoals gezegd, spiritueel consulent, een enorme berg aan levenservaring en inlevingsvermogen, zorgen er voor dat ze jou wegwijs kan maken in het spirituele. Wat staat voor persoonlijk groeien. Wijsheid van het leven tot je nemen.

Geziena geeft mensen graag helderheid in hun levensvragen. Die we op een gegeven moment allemaal wel een keer hebben. Bij niemand gaat het leven over rozen tenslotte. We noemen situaties in ons leven dan vaak een tegenslag of een drama.

Maar als je paragnost gezien spreekt, zal ze je laten zien dat het eigenlijk niet zozeer tegenslagen in het leven zijn. Dat het de lessen op ons pad zijn. Waarom krijgen we als mens zijnde eigenlijk lessen op ons pad?

Een hele goede vraag, die we voorleggen aan paragnost Geziena. De mens leert als kind heel veel, maar zal door het leven te gaan leven op volwassen leeftijd, te maken krijgen met zijn onbekende leermeester.

De een zal er vaker mee te maken krijgen dan de ander. Dit alles heeft te maken hoe hardleers je bent. Dat klinkt onaardig, dat is het niet. Kijk, we krijgen veel mee. Maar krijgen we iets mee over liefde en relaties? En alles wat we daarbij nodig hebben?

Nee en dat zullen we dus moeten gaan ondervinden. Waarbij wij van Paragnost Eddie in het midden laten of dit de juiste weg is. Het ondervinden van met name de essentie van de liefde, is de onbekende leermeester.

De mens wordt uit liefde geboren. Met liefde in zich geboren, maar we maken er als mens vaak eerst een puinhoop van. Waarna we daarna aan de slag gaan met spiritualiteit. Om erachter te komen, dat het leven zoveel fijner geleefd kan worden, als je spiritualiteit tot je neemt.

Het is voor ieder mens een must, zich bewust te worden van de spirituele wijsheid. Dus vroeg of laat krijgt iedereen hier mee te maken. En dan staat paragnost Geziena voor je klaar, om je op te vangen. Te begeleiden, je vragen te beantwoorden, waarom dingen jou specifiek overkomen.

Ze doet dit met diverse spirituele gaven. Met haar heldervoelendheid, het leggen van de Lenormand en de engelenkaarten. En indien het nodig is, kan ze ook voor je de pendel raadplegen. Diegenen die haar consulteren, zijn enthousiast over haar spirituele readings.

Ze is zuiver, snel werkend, geeft je wijze raad, biedt een luisterend oor. Heeft weinig tot geen informatie nodig om aan te geven wat er aan de hand is. Ze is duidelijk, werkt vanuit een zeer zuiver hart.

Ze is echt een aanwinst op de spirituele hulplijn van Paragnost Eddie.