Paragnost Eddie en Consulenten

Paragnost Bob zoekt samen met jou naar je zielbestemming

Paragnost Bob zoekt samen met jou naar je zielbestemmingParagnost Bob zoekt samen met jou naar je zielbestemming. Op de spirituele hulplijn van Paragnost Eddie, is paragnost Bob werkzaam. Je vindt hem onder boxnummer 80. Bob houdt zich bezig met alles wat er op de aarde speelt. Hij ziet veel tegenkrachten en al die krachten zijn nodig om te komen bij een ieder zijn zielbestemming.

Paragnost Bob heeft een lijntje, met wat hij noemt, “de thuiswereld”. De wereld waar we als ziel volledig onszelf kunnen zijn. Eigenlijk zoals het hoort en wij de mens hier op het aardse ook allemaal zouden moeten kunnen.

Maar ja, helaas, het aardse leven is een grote leerschool voor velen en een kinderspeelplaats voor ook velen. We hebben als mens de ziel van de mens niet belangrijk gemaakt. We raken er steeds meer van verwijderd helaas.

Daar kan paragnost Bob, die je overigens ook op de chat kunt vinden van Paragnosten Chat, je alles over vertellen. Bob heeft een hoger bewustzijn. Wat betekent dit? Hij is zich meer bewust van wat er speelt. Hij leest boodschappen op een andere manier.

Spirit wordt ook wel het hogere zelf of de ziel genoemd en dat heet ook leven met een hoger bewustzijn. Al het leven draait om de ziel. Dat is de levensenergie, dat is de kracht in ieder mens. Maar als die kracht niet wordt gestimuleerd, zit je in een laag bewustzijn.

Als je niet in aanraking komt met je ziel als kind zijnde, er totaal geen aandacht voor is, ben je niet opgegroeid met de kennis die je nodig hebt, om het leven vanuit bewustzijn te kunnen leven. Paragnost Bob heeft deze wijsheid wel en helpt je graag er bij, zodra je in je leven bent vastgelopen.

Dat gaat namelijk echt een keer gebeuren en misschien nog wel een paar keer. Dat is vervelend, maar zonder bewustzijn leven, heb je een paar keer in je leven iets heftigs nodig, om daarna te beseffen.

Wacht even, ik heb mijn eigen zielmissie niet gekend. Nu begrijp ik waarom ik eerst zoveel moest meemaken. Paragnost Bob kan dit voor jou heel inzichtelijk maken en je helpen om je eigen zielmissie en meer bewustzijn te krijgen.

Paragnost Bob is al wat jaartjes te vinden op Paragnost Eddie, zijn gaven zijn dan ook uitstekend te noemen. Hij is helderziend, helderwetend en ook heldervoelend. Tezamen met zijn lijntje met de thuiswereld, in staat om jou het groter plaatje te laten zien.

Zodat je begrijpt wat je hier op het aardse komt doen en van jou wordt verwacht. Jezelf liefhebben en je ziel te koesteren, maar dat legt paragnost bob je graag uit. Kijken we naar de reviews bij zijn boxnummer 80, dan lezen we het volgende.

Paragnost Bob is een aanrader. Duidelijke, heldere antwoorden op al je vragen waar je mee zit. In duidelijke mannen en vrouwentaal, dat is echt een plus. Zijn tips zijn zeer bruikbaar. Zijn stem alleen al, geeft je rust, want ja, zeg nou zelf. Je belt niet voor niets met een spiritueel hulpverlener.

Je bent een heel bijzonder mens, met hoge gaven. Niet eerder heb ik met iemand een zo’n diepgaand gesprek kunnen voeren, over alles wat er momenteel speelt en wij de mens mee worden geconfronteerd.

Juist het volgen van je zielmissie, is de mooiste daad die je jezelf kunt geven, in de chaos die er momenteel wereldwijd heerst.