Paragnost Eddie en Consulenten

Opschonen van negatieve zaken

karmaOpschonen van negatieve zaken, Kwetsbaar zijn voor allerlei energieën is knap lastig. Hoewel ik hiermee een blog schrijf die op de grenslijn ligt, om reden dat nu allerlei mensen zich ook gaan aanhalen of verbeelden, dat het bij hen ook zo is. Is het voor degene waarbij dit ‘daadwerkelijk’ speelt belangrijk.

Soms gebeurd het dat men bijna ‘verslaafd’ is aan het zinnetje er zijn entiteiten bij mij aanwezig. Dat men hiervoor dan naar iemand gaat die pretendeert ze te verwijderen komt ook vaak voor. Het gebeurt dan ook dat het omgekeerde voorkomt.

Een persoon die zijn/haar huis door iemand had laten reinigen, waarbij vervolgens een aaneenschakeling van nog meer nare zaken gebeuren. In dit geval een huisreiniging maar ook bij personen zelf. Leuk want dan komen ze terug, en in sommigen gevallen vragen ze daarvoor grote bedragen. Hoe zuiver is dat?

Indien het om dit soort zaken gaat, mag er zeker een minimaal bedrag gevraagd worden. Degene die het uitvoert is daarna behoorlijk uitgeput namelijk. Het is werken! Echter extreem hoge bedragen is geen garantie dat degene ook goed is!

De termen vliegen af en toe om de oren. Entiteiten, zwarte magie, guna guna, voodoo. Alles wat ten goede gebruikt kan worden kan ook ten kwade gebruikt worden. Een troost kan dan zijn degene die hetgeen negatief gebruikt of uitzend krijgt het drie maal zo sterk terug.

Soms is er gewoon sprake van karma. U bent vroeger ooit vreemd gegaan, en nu gebeurd dat zomaar opeens bij u. Dat is KARMA geen negatieve invloeden etc.

Hierin onderscheid maken is soms lastig, dat is een feit. Want velen zijn gewoon depressief of afhankelijk van anderen. Zelfstandig ervaren en voelen is van groot belang.

Naast KARMA is a bitch, speelt bij sommige de gevoeligheid van de standen van de maan en planeten parten. Een voorbeeld met volle maan heel slecht slapen. Volle maanenergie duurt niet één nacht/dag maar kan enkele dagen ervoor en erna behoorlijk invloed hebben. Zowel de positieve als negatieve kant op.

Hoog gevoelig zijn of andere termen daarbij. Het is mogelijk de pijnen of zelfs enigszins de gedachten van een ander op te pikken. Hierbij wordt het al van belang te gaan opletten! Want het belangrijkste om te doen, is onderscheiden! Wat is van mij? Wat hoort niet bij mij.

Het gaat hierbij dus lang niet altijd of meestal niet dus over entiteiten. Entiteiten kunnen zich vaak aankleven zonder dat men zich daar direct bewust van is. Vaak kan iemand zijn gedrag langzaam veranderen. Tijd om weer op te letten, en vooral te onderscheiden!

Salie branden dan maar? Fout! Hoewel velen dit niet zullen vinden, salie kan ook juist entiteiten naar binnen halen! Net als alles wat voor iemand kan werken, kan ook tegen iemand werken. Heilig hout is over het algemeen wel een veilig middel, en vaak nog goedkoper ook!
Nog goedkoper is het leren ze zelf weg te halen. Hiervoor zijn diverse methoden. Lang niet altijd hoeft men met allerlei stoffen in de weer. Soms kan het met een reiki symbool of iets dergelijks goed werken. Anderen werken met intenties.

Het gaat hier over ‘gewone’ zover die al bestaan en er echt last van is, entiteiten!

Ze kunnen dus vaak gewoon door uzelf verwijderd worden, of op afstand door een persoon die weet wat die doet. Let er wel op, dat u bij de juiste persoon om hulp vraagt. Vaak zal deze u al een advies geven om in de toekomst zelf hiermee iets te kunnen doen. U kunt er natuurlijk ook om vragen.

Medium Esther