Paragnost Eddie en Consulenten

Op paragnost Eddie ook mannelijke mediums

ceesOp paragnost Eddie ook mannelijke mediums, één daarvan is Cees. Ja, ze bestaan, mannelijke mediums. We koppelen aan het woord medium in ons systeem vaak een vrouw. Maar een medium kan zowel een man als een vrouw zijn. Daarnaast zijn vaker vrouwen bezig met het spirituele en mannen wat minder.

Echter op de spirituele hulplijn van Paragnost Eddie, zijn meerdere mannelijke mediums en paragnosten werkzaam. Een daarvan is Cees, die je kunt vinden op de website van Paragnost Eddie, onder boxnummer 70.

Medium Cees is van kindsbeen af aan heldervoelend, helderwetend en helderziend. Hierbij maakt hij gebruik van zijn gidsen, om spirituele boodschappen op jouw vragen door te kunnen geven. Vanaf kinds af aan reeds bezig met alles wat met spiritualiteit te maken heeft.

Medium Cees is geen onbekende in de parawereld. Hij is straight, to the point duidelijk, maar in alles zeer liefdevol. Lezen we uit commentaren die cliënten bij zijn boxnummer hebben genoteerd. Ze zijn allen vol lof over zijn antwoorden en voorspellingen.

Veel mensen willen altijd de tijd weten. Tijd is eigenlijk niet voorspelbaar, maar medium Cees geeft aan, hier toch wel hele zuivere antwoorden op te kunnen geven. Waag er eens een consult met hem aan.

Daarnaast is Cees gespecialiseerd in toekomstvoorspellingen, vragen over liefde en relaties, relatieproblemen, werk en ook op gebied van financiën, kun je bij hem terecht. Zo’n ruim 30 jaar is Cees bezig op spiritueel gebied. Hij heeft echt zijn sporen verdiend.

Dat kan ook niet anders, want dat had hij niet een plek veroverd op de spirituele website Paragnost Eddie. Daar worden spiritueel consulenten alleen na een screening toegelaten. Die screening betekent dat jij kwalitatief goede hulp kunt verwachten van alles consulenten op deze spirituele hulplijn.

Medium Cees voelt graag op al je vragen in, ook als dat een specifiek persoon betreft. Zo kom je te weten of een ander te vertrouwen is, oprecht, het goed met je meent. Belangrijke zaken tenslotte, die we allemaal graag willen weten.

Als we naar de referenties kijken die cliënten die medium Cees hebben geconsulteerd, dan zien wij dat zij allen dik tevreden zijn over zijn consulten. Een van de cliënten schrijft, je bent spot on en kreeg de koude rillingen en kippenvel van je, wat je allemaal mij kond doorgeven en over de situatie wist te vertellen.

Een andere cliënt twijfelende enorm of de vakantie wel door zou gaan. En belde een week van te voren, voordat de vakantie plaats zou gaan vinden. Medium Cees stelde deze cliënt gerust. Die zag dat zorgen overbodig waren en de vakantie doorgang zou vinden. Dat bleek ook te kloppen.

Medium Cees heeft ook een cliënt geholpen een dierbaar verloren voorwerp terug te vinden. Hij wist te vertellen waar het was en het klopte. Ook de inzichten die hij meegeeft, tijdens zijn consulten worden enorm gewaardeerd.

Hij voelt dan in op de energie en geeft aan, wat er speelt. Zonder dat daar om wordt gevraagd, geeft hij dan aan dat er iets moet gebeuren. Hetzij rust nemen, als er sprake is van veel stress. Terwijl de cliënt dat dan zelf helemaal niet in de gaten heeft. Al met al is medium Cees een topmedium voor de spirituele hulplijn van Paragnost Eddie.