Paragnost Eddie en Consulenten

Numerologie en Tarot

Numerologie en TarotNumerologie en Tarot. De tarot is rijk aan numerieke betekenis en waarde; de Grote Arcana bestaat uit 22 kaarten en niet zonder reden. Het getal 22 zou het meest uitgebalanceerde getal zijn. Het zou de spirituele evolutie, wereldlijke succes en het samenkomen van rede, intellect, visie, gevoel en vaardigheid belichamen.

In zijn evenwicht liggen al deze elementen besloten.
De hofkaarten van elke kaartkleur hebben doorgaans de volgende getalswaarden: Page= 4, Ridder= 3, Koningin= 2 en Koning= 1.

Omdat elke tarotkaart zijn eigen getal heeft, kun je deze op twee manieren gebruiken om een andere dimensie te geven aan je legging.
Door alle getallen van de gekozen kaarten in een legging bij elkaar op te tellen en ze tot één enkel cijfer te reduceren, kun je informatie krijgen over de lange termijn richting van een legging.

Dit zuivere getal is de algemene richtlijn en het doel van de betreffende lezing.
Stel dat je de volgende kaarten kiest: Staven Zes, Zwaarden Koning, de Magiër en de Keizerin.
De getalswaarden van deze kaarten zijn respectievelijk 6+1+1+3 = 11
1+1= 2
Het zuivere getal is 2.
Je kunt de tarot en numerologie ook combineren om specifieke data te bekijken, om erachter te komen welke datum het meest geschikt is om een bepaald evenement te organiseren, te solliciteren enzovoort.

Als je een belangrijke dag wilt bekijken, schrijf dan de getallen op en tel ze bij elkaar. Je vriendin Karen wil graag op 17 juli 2019 trouwen. Haar moeder stelde echter 3 juli voor en haar schoonmoeder 9 augustus. Karen schreef de drie data op numerieke wijze op:
1+7+7+2+0+1+9 =27
2+7 = 9
3+7+2+0+1+9 = 22
2+2= 4
9+7+2+0+1+9= 28
2+8= 10= 1
Om erachter te komen welke datum de beste zou zijn, schudde Karen de kaarten en koos de negende kaart die met de afbeelding naar beneden op de stapel lag, gevolgd door de vierde van boven en vervolgens de eerstvolgende kaart van boven.

Ze las de interpretaties voor elke kaart om de beste datum voor haar trouwdag te bepalen. Je kunt hetzelfde doen voor belangrijke data in je leven.
Negen staat voor visie voor de toekomst. Vier is het getal van realistisch denken en één is het getal van actie ondernemen. Karen koos voor haar de datum die ze voorgesteld had.

Als je vragen hebt met betrekking tot een specifieke datum bijvoorbeeld het beginnen met een nieuwe baan en wat je kunt verwachten op de langere termijn, dan kun je een willekeurig gekozen tarotkaart gebruiken voor een antwoord op de eerste vraag en het zuivere getal voor een antwoord op de tweede vraag. Stel dat je begint met een nieuwe baan op 1 augustus 2019:
1+9+2+0+1+9= 22 = 4

Tel dit getal op bij je geboortedatum, bijvoorbeeld 9 maart 1970:
9+3+1+9+7+0= 29 = 11 = 2

4+2 = 6

Kies de 6de kaart van boven, nadat je het deck goed hebt geschud en lees wat je van die dag kunt verwachten.
Kijk dan vervolgens naar het cijfer 6 in de numerieke uitleg om te zien wat de lange termijn verwachting is. (Kan je in elk boek numerologie terugvinden)
Zes is het getal van de beschermer. Het is tijd om op de een of andere manier van dienst te zijn, om je verzorgende kant naar buiten te brengen. Zes vertelt je echter ook dat je anderen niet jouw toekomst moet laten uitstippelen.
Dit is een heldere boodschap om het heft in eigen handen te nemen en assertief over jouw grenzen mag waken.

Inspirerende hartegroet
Mieke Box 45