Paragnost Eddie en Consulenten

Medium Yvonne, helderziend- wetend, voelend en ruikend

Medium Yvonne, helderziend- wetend, voelend en ruikendMedium Yvonne, helderziend- wetend, voelend en ruikend. Vanuit haar mediumschap, geeft medium Yvonne, te vinden onder boxnummer 57 op de spirituele lijn Paragnost Eddie aan, mag zij de mensheid bijstaan. Bij alles wat er in hun leven speelt, helpt ze jou met antwoorden en inzichten verder.

Medium Yvonne staat met haar paranormale gaven in dienst van de medemens. Om die reden heeft zij de gaven helderziendheid, helderwetendheid, heldervoelendheid en helderruikendheid. Helder ruiken is lang niet voor iedereen weggelegd.

Wat is helder ruiken? Naast datgene wat we als mens zelf kunnen ruiken, kan iemand die helderruikend is, ook wel paranormaal ruiken genoemd, dingen ruiken en die omzetten in energieën. Die vervolgens weer kunnen worden omgezet in woorden.

Zo kan iemand door middel van helder ruiken, weten of iemand aan jou denkt. Ze kunnen ook een geur opvangen van een dierbare overledene. En medium Yvonne is in staat boodschappen te ontvangen met haar gaven van overledenen.

Met de gave helder ruiken kun je ook ziektes ruiken, maar ook het verleden en heden en toekomst. En wat denk je van leugens te kunnen ruiken! Medium Yvonne op Paragnost Eddie kan dit allemaal voor jou doen.

Denk zelf ook maar eens, dat je opeens iets kunt ruiken, als je een bepaalde muziek hoort. Jij associeert dan de energie die je voelt, met een bepaalde geur. Ook dit is een vorm van helder ruiken.

Ze staat ook voor je klaar als je vragen hebt op spiritueel gebied na de dood. Yvonne werkt vanuit het Christus bewustzijn. Medium Yvonne is voor jou als een doorgeefluik, maar ook als je angst hebt voor de dood, kan zij je laten zien door middel van spiritualiteit, dat de dood geen einde betekent.

Als je haar belt, dan stemt medium Yvonne zich af op jouw stemgeluid. Hiermee kan ze voor jou heel veel betekenen, stel haar dus gerust al je vragen waar je mee zit. Daarnaast kan ze voor jou ook een toekomstprognose doen.

Wat is het verschil tussen een toekomstvoorspelling en een prognose? Wij creëren zelf onze toekomst, elke seconde, elk uur, elke dag. We maken keuzes, of juist geen. Dit alles is allemaal van invloed op onze toekomst.

Om die reden kan er een toekomstprognose worden gegeven. Een medium of paragnost haalt dan uit de situatie waarin jij je bevindt, datgene waarmee een prognose gegeven kan worden. Stel voor dat jij je partner helemaal niet meer vertrouwt.

Toch wil je met deze partner verder. Als er niet wordt gewerkt aan het zelfvertrouwen. Jij van je partner verwacht jou dat vertrouwen te geven. Luidt de prognose. Deze relatie gaat helaas niet werken en zal uiteen vallen.

Omdat datgene wat van essentieel belang is, zelfvertrouwen krijgen en angst opzij zetten, niet wordt aangepakt. Uit de reviews die medium Yvonne op haar pagina heeft staan bij Paragnost Eddie. Lezen wij dat ze menig beller al heel fijn heeft kunnen bijstaan.

Je kunt met haar een goed gesprek voeren, niet zweverig, geen vreemde toekomstvoorspellingen. Ze is helder, kordaat, positief en bied je echt hele fijne inzichten, waar je zelf de rust weer door vindt en mee aan de slag kunt.