Paragnost Eddie en Consulenten

Medium Seema, verbonden met het hogere zelf

seemaMedium Seema, verbonden met het hogere zelf. Ze is te vinden, medium Seema onder boxnummer 60 op de top spirituele site van Paragnost Eddie. Medium Seema maakt gebruik van haar gaven, heldervoelendheid en helderwetendheid. Daarnaast is zij verbonden met haar hogere zelf.

Ook heeft zij verbinding met haar eigen gidsen en dit alles tezamen krijgt zij voor jou informatie voor je door. Die ze aan jou doorgeeft, zodra je haar consulteert. Ze geeft aan, zeer intuïtief te zijn, en daarnaast ook werkt vanuit haar eigen ervaring.

Haar ervaring heeft ze mede opgedaan, door een zielverbinding, ook wel een zielconnectie genoemd. Dit zijn vaak hele pittige verbindingen, waarbij de zielen elkaar constant spiegelen. Ze zijn als het ware een afgeleide van elkaar.

Seema geeft aan dat zielverbindingen vaak heftige relaties zijn, een ware roller coaster, waarbij heel veel komt kijken. Ze kan je er alles over vertellen en inzichten meegeven hoe je er het beste mee om kunt gaan.

Heb je ene luisterend oor nodig, zoek je naar meer duidelijkheid op diverse gebieden in je leven. Ben je vastgelopen? Seema weet raad en zal je bijstaan om hier doorheen te komen. Met haar tips en handvatten gaat je dat echt lukken.

Ben je vastgelopen, voel je je eenzaam, het gevoel niet begrepen te worden. Wil je vooruit, maar weet je niet hoe? Wil je spiritueel groeien, persoonlijke vooruitgang maken? Samen komen wij tot de kern, geeft medium Seema aan.

Ze kan er ook voor je zijn, als je energetisch uit balans bent. Je bent dan niet geaard, zit je teveel in je hoofd. Je energie kan dan niet stromen. Ik help je daarbij, geeft Seema aan. Om terug te komen in je “eigen centrum.”

Ook bij hooggevoeligheid biedt Seema je de helpende hand. Weet je dat je van je hooggevoeligheid heel goed gebruik kunt maken? Dat het een gave is, dat als je die goed inzet, je eigenlijk alleen maar profijt van kunt hebben.

Als je haar belt, verbindt ze zich met jouw stem, auraveld en energieveld. Hier vangt zij precies uit op waar je staat en wat er aan de hand is. Je belt niet voor niets. Je hebt hulp nodig. Die krijg je van medium Seema bij Paragnost Eddie.

Daarnaast kun je ook een chakra healing krijgen, door middel van balanceren. Als het ware door je chakra’s in balans te brengen, krijg jij weer balans. Het zijn zuiver en energetische reinigingen. Die jou weer balans gaan geven in jezelf.

Dat medium Seema geliefd is bij de bellers van paragnost Eddie, blijkt uit haar talloze reviews. Ze geeft je vertrouwen, moed om door te gaan. Ze zorgt dat je rustig wordt, de paniek uit je lijd verdwijnt.

Je hebt na een consult een tevreden en rustig gevoel over je. Ze heeft het altijd bij het goede eind. Ze is een baken van licht die je bijstaat in zware tijden. Haar adviezen zijn zeer welkom en bruikbaar.

Medium Seema mag niet ontbreken bij paragnost Eddie.