Paragnost Eddie en Consulenten

Medium Roos, snel direct en confronterend

medium roosMedium Roos, snel direct en confronterend. Medium Roos, te vinden op de spirituele hulplijn Paragnost Eddie onder boxnummer 55, draait al wat jaartjes mee als spiritueel hulpverlener. Ze geeft zelf aan, ik ben snel, direct, maar houdt er wel rekening mee, dat het confronterend kan zijn.

Oftewel, wees niet verbaasd als je iets hoort, wat je liever niet had willen horen, als je met medium Roos belt. Het lijkt confronterend, als je dit zo leest, maar zeg nou zelf. Je belt toch niet met een spiritueel hulpverlener om naar de mond te worden gepraat.

En als we zien hoe de bellers van Roos over haar te spreken zijn, dan is een gesprek met haar zeker op zijn plaats. Medium Roos is heldervoelend en helderwetend en deze gaven werkt ze haar hele leven al mee.

Ze is gespecialiseerd in vragen over opvoeding, liefde, relatievraagstukken en partnermatch. Oftewel, als je vastloopt in je relatie kan Roos je van gouden tips voorzien. Ze kan daarnaast ook als jij iemand hebt ontmoet, aangeven of het een goede match is, ja of nee.

Naast bovenstaande, waar medium Roos een kei in is, heeft ze nog een hele mooie specialiteit. Ze kan contact leggen met dierbare overledenen. Het kan zomaar zijn, dat je behoefte hebt aan een gesprek met iemand die is overleden. Dan ben je bij Roos op de website Paragnost Eddie aan het goede adres.

Het kan ook zijn dat je met vragen zit over een huisdier. Lang niet elk medium of paragnost kan daar iets mee. Medium Roos kan dat wel. Dus je bent welkom met al je vragen over je huisdieren. Ook staat ze voor je klaar voor andere vraagstukken in je leven.

Denk hierbij aan wonen, financiën, werk. Medium Roos, te vinden onder boxnummer 55 op de spirituele website van Paragnost Eddie kunnen we een all round medium noemen. Je kunt tenslotte met al je vragen bij haar terecht.

Daarbij is ze goudeerlijk, dat blijkt ook al uit haar eigen tekst. Ik ben snel, ik ben direct en confronterend. Oftewel, ik ga voor je invoelen met mijn gaven, heldervoelendheid en helderwetendheid. Dat kan ik razendsnel, maar weet wel dat het zomaar kan zijn, dat ik een antwoord doorkrijg wat jij misschien liever niet wilt horen.

Kijk er zijn mediums en paragnosten, die mensen het liefst naar de mond praten. Maar wat heb jij daar aan, als beller. Niets. Als medium Roos zegt, dat er contact komt met iemand en het blijkt niet zo te zijn.

Dan denk jij, medium Roos heeft gelogen. En om die reden geeft ze zelf reeds aan. Ik geef je eerlijke antwoorden en ik geloof in mijzelf. Ik weet wat ik zie en doorkrijg. Dat geef ik aan jou door.

Haar reviews bekijkend, zien we dat bellers haar graag spreken. Confronterend kan namelijk ook heel duidelijk zijn. Wat dan weer betekent, ik weet waar ik aan toe ben. Dat lezen we ook terug in de commentaren die bij haar boxnummer 55 staan.

Haar inzichten zijn super, gesprekken met haar mooi en! Ze heeft altijd gelijk. Haar inzichten zijn enorm in detail en onverbloemd. Kijk dat is nou de kracht van medium Roos op de website van Paragnost Eddie.