Paragnost Eddie en Consulenten

Medium, paragnost Adrienne, al 30 jaar in het vak

Medium AdriënneMedium, paragnost Adrienne, al 30 jaar in het vak. Een bekend gezicht op de spirituele hulplijn van Paragnost Eddie, medium, paragnost Adrienne, te vinden onder boxnummer 13. Medium Adrienne draait al 30 jaar mee in het vak van medium, paragnost, healer en reader.

Ook op Paragnost Eddie draait ze al wat jaren mee en heeft op deze spirituele website haar sporen echt wel verdiend. Blijkt uit de reviews onder haar eigen profielpagina, bij box 13. Hoe gaat medium Adrienne voor jou te werk?

Ze werkt met energie. We zijn tenslotte allemaal energie. We zeggen wel eens, ik heb er de kracht niet voor. Wat je dan eigenlijk zegt, ik heb al mijn energie op verbruikt, ik moet nu eerst gaan bijtanken.

Maar wat we nog meer met energie bedoelen is, datgene wat we uitstralen. Waarmee we communiceren naar de buitenwereld. Ook dan spreken we weer over kracht. Is jouw eigen innerlijke kracht laag.

Dan zul je sneller emotioneler zijn, dan anderen. Je zult ook eerder vermoeid zijn. Energie die laag is, kan niet veel hebben. Die maakt zich klein en onderdanig. Energie die vol in de kracht staa, voel je ook.

Dat zijn personen die bruisen van de energie. Vaak vind iemand die die kracht zelf niet heeft, zulke mensen overheersend. Ze kunnen zich er zelfs aan storen. Maar waar je je aan stoort, is juist iets wat je zelf nog niet bezit.

Energie invoelen en aanvoelen, dat is wat medium Adrienne doet, als je haar consulteert op de website Paragnost Eddie. Ze noemt dat energie in jouw ruimte. We nemen als mens een ruimte in. Als je je klein maakt, neem je weinig ruimte in.

Maak je jezelf te groot, neem je te veel ruimte in. Alles hoort in balans te zijn. Aanpassen aan de ruimte kan, tot op zekere hoogte. Want te veel aanpassen aan de ruimte, je omgeving, raak je jezelf weer kwijt.

Dan loop je weer leeg qua energie. Ruimte die jouw energie inneemt, kan medium Adrienne waarnemen. Bijvoorbeeld in je relatie, je familie, richting collega’s, je kinderen, je omgeving. Zij gaat kijken hoe of jij jouw energie inneemt, binnen je eigen ruimte.

Zij kan jou aan de hand daarvan vertellen of je goed zit, of nog ergens kunt en moet bijsturen. Vaak is dat laatste aan de hand, want anders zou je geen spiritueel consulent van Paragnost Eddie raadplegen.

Die behoefte is er dan niet. Adrienne vertelt je aan de hand van haar waarnemingen wat er speelt, ze ontrafelt het voor je. Wel zo fijn, want dan weet jij zelf waar jij met jezelf staat en waarom je in een bepaalde, vaak niet fijne, situatie terecht bent gekomen.

Haar bellers zijn blij met haar. Ze danken haar voor haar zuivere readings, haar handvatten, haar inzichten, haar wijsheid. Ze is to the point zuiver. Ze weet precies jezelf te omschrijven en je dan te vertellen hoe je je energie meer ruimte kunt geven.

Medium Adrienne is echte en aanrader wil je met jezelf vooruit komen!