Paragnost Eddie en Consulenten

Medium Nico, filosoof, helpende hand, gevoelsmens

medium nicoMedium Nico, filosoof, helpende hand, gevoelsmens. Graag stellen we je medium Nico aan je voor. Te vinden onder boxnummer 82 op de website Paragnost Eddie. Zoals Nico zichzelf omschrijft, biedt hij graag een helpende hand, is hij filosoof en een gevoelsmens.

Medium Nico vaart op zijn gevoel en zijn gidsen, als jij met hem belt voor een spiritueel consult. Vragen die je aan hem kun stellen zijn op gebied, van liefde, werk en relatie. Medium Nico analyseert ook, als een echte filosoof, wat hij ook daadwerkelijk is.

Zodra je met hem belt, zorgt Nico er voor dat je je op je gemak voelt, is voor hem erg belangrijk. Hij komt voor jou met creatieve oplossingen op je vragen. Aan de hand van je voornaam, je leeftijd of geboortedatum gaat medium Nico voor jou aan de slag.

Hij heeft een enorme mensenkennis en maakt ook gebruikt van zijn spirituele gaven, helderziend, helderhorend, helderwetend en heldervoelend. Dit alles tezamen gaat hij voor jou mee aan de slag op al je vragen waar je mee zit.

Medium Nico heeft op elke vraag een antwoord. Je zult er versteld van staan. Schroom dus niet hem te raadplegen op de website van Paragnost Eddie kun je hem vinden. Wat ook kan, is een foto sturen.

Een foto sturen voorafgaand aan je consult is gratis. Als je daarna belt met medium Nico, heeft hij de foto al ontvangen en gaat voor je aan de slag deze te lezen. Het kan een foto van jezelf zijn, maar ook van iemand anders, waar je het een en ander over wilt weten.

Hij is ook bekend onder de naam Nicola, Nico is een afkorting. Heb je een luisterend oor nodig? Waar kun je dan niet beter terecht bij iemand die veel mensenkennis heeft, filosoof is en spirituele gaven bezit.

Nico is ook een dromenuitlegger, daar staat hij om bekend. Zit je met een droom die je zelf niet kunt duiden. Pleeg dan even een belletje met medium Nico. Die helpt je direct de droom te analyseren en te vertellen wat de betekenis er van is.

Ook werkt medium Nico met numerologie. Dat is een vorm van spiritualiteit waarmee aan de hand van nummers, of getallen hoe je het noemen wilt, ook antwoorden naar boven komen, die voor jou van betekenis kunnen zijn.

Zoals je ziet, is Nico een aanwinst voor deze spirituele hulplijn. Waar vind je tenslotte zomaar een filosoof die vrijblijvend te benaderen is en jij zomaar mee in gesprek kunt. Blijkt ook wel dat hij bijzonder is.

Uit de reviews bij zijn boxnummer 82, kunnen we een hoop opmaken. Je bent echt goed in het lezen van een foto. Je hebt exact door wat er speelt aan de hand van het bekijken van de door mij opgestuurde foto.

Ben ook blij met je uitleg er bij en een eventuele tijdsaanduiding. Je voelt super in op energie, en aan de hand daarvan geef je informatie door, die je niet kent en weet. Daarmee laat je zien dat je toch echt wel iets in je mars hebt.

Medium Nico is gewoon steengoed! Geeft je handvatten mee waar je echt iets mee kunt.