Paragnost Eddie en Consulenten

Medium Martina, bewustzijnswerker

Medium Martina, bewustzijnswerkerMedium Martina, bewustzijnswerker, coach met spirituele gaven. Alweer ruim 6 jaar is medium Martina te vinden op de paranormale hulplijn van paragnost Eddie. Ondanks haar korte beschrijving van haar kunnen, weten veel cliënten wat ze in huis heeft. Ze begrijpt dat veel zeggen, niet altijd de weg is om jezelf aan te prijzen.

Test mij maar aan de hand van de gesprekken is haar motto. Ze is een bewustzijnswerker in hart en nieren. Steeds meer en meer mensen beginnen zich bewust te worden. Wat inhoudt, dat we er zo langzamerhand achter komen, dat het leven niet fijn, tevreden en gelukkig geleefd kan worden, als je er niet bewust instaat.

Dit is de kracht van Martina, jou in laten zien wat bewust in het leven staan inhoudt. Wat het oplevert. De mens wil namelijk altijd ergens profijt van hebben. En waar eerst een ieder zijn blik gericht is op het maken van een carrière, komen we er op een gegeven moment allemaal achter, dat dat niet het enige is, wat in het leven telt.

Dat punt bereikt, ga je op zoek naar informatie. We gaan ons ontwikkelen en dat noemen we spiritueel groeien. Wat niet meer of minder is dan persoonlijke groei. Met beide benen op de grond staan en toch het spirituele tot je nemen.

Daar is medium Martina, die je kunt vinden op de website van paragnost Eddie, onder boxnummer 11, een kei in. Des te meer reden, dat als jij bent vastgelopen, haar gerust eens te consulteren. Haar werkwijze is kort en bondig.

Geef mij een naam en met mijn helderwetend en heldervoelend vermogen ga ik voor je aan de slag. Stel daarbij een specifieke (zielen)vraag en je krijgt van de juiste antwoorden. Zodat jij verder kunt en je niet meer zit met een hoofd vol vraagtekens.

Dit is de kracht van Martina, en om die reden draait ze al wat jaartjes mee binnen de spirituele club van paragnost Eddie & consulenten. Vragen om gebied van ondersteuning als coach, werk, zielvragen, ze zal ze met bewustzijns-antwoorden aan je geven.

Haar reviews geven aan, dat cliënten blij met haar zijn. Ze heeft er velen op haar eigen pagina staan, op de website van paragnost Eddie. Ze bekijkt de situatie en voelt deze feilloos aan. Daarbij krijg je een hoop inzichten mee vanjewelste.

Echt een spiritueel hulpverlener met beide benen op de grond. Met antwoorden waar je iets aan hebt. Waarmee je je eigen leven weer vorm kunt geven. Precies wat ik nodig had. Na een gesprek met Martina heb je echt het gevoel begrepen te zijn.

Ze kan heel goed je analyseren, en karakters beschrijven. Van of jezelf of over een persoon waar je meer over wilt weten. Die bijvoorbeeld niet duidelijk is in het afgeven van signalen. Medium Martina gaat dan de persoon beschrijven en die klopt altijd.

Daarbij geeft ze je handvatten mee, hoe je er wel voor kunt zorgen dat de ander duidelijk wordt naar jou. Wel zo handig. Je bent zo goed, je antwoorden kloppen exact. Jouw inzichten verrijken mijn bewustzijn.

Je reflecteert zonder oordeel en veroordeel, altijd op een liefdevolle manier sta je klaar. Je spreekt de waarheid, die had ik nodig. Met andere woorden. Martina heeft haar plek krachtig ingenomen en is zeker een consult waard, mocht je met meer bewustzijn in het leven willen gaan staan.