Paragnost Eddie en Consulenten

Medium Lizzy, Shamballa Master en healer

medium lizzyMedium Lizzy, Shamballa Master en healer. Ze is kort van stof op haar profiel op de website van Paragnost Eddie, maar dat zegt niets over haar spirituele kwaliteiten. Die zijn zeer aanwezig en om die reden is ze ook door Paragnost Eddie, jaren geleden aangenomen om als medium op zijn website werkzaam te zijn.

Alle mediums en paragnosten, kaartleggers, lichtwerkers die op deze website staan, doorlopen een grondige screening. Eigenlijk hoeven ze niet veel op hun profielpagina neer te zetten. Weet je waarom?

Alles werkt met energie. Als jij naar de website Paragnost Eddie kijkt, om met een van de spiritueel hulpverleners te bellen, word je, mist jijzelf in de juiste energie staat, vanzelf geleid naar de juiste spiritueel hulpverlener.

Als jij in de juiste energie staat, dan pik je zo maar iemand uit en heb jij een heel fijn gesprek. En zo werkt medium Lizzy, die je kunt vinden onder boxnummer 73 op de spirituele website Paragnost Eddie.

Lizzy is Shamballa Master, wat betekent dit? Het betekent helen van jouw kracht. Een Shamballa master helpt je in je eigen kracht te komen te staan, oftewel jezelf te helen. Zodat je de liefde voor jezelf, waarmee je geboren bent, weer tot je kunt nemen.

De liefde voor jezelf noemen wij, spiritueel hulpverleners, in je eigen kracht komen te staan. Want pas dan heb je het gevoel je eigen leven te leiden. Je leven niet door anderen te laten leven, of te moeten overleven.

Naast Shamballa Master is medium Lizzy voor zien van de spirituele kwaliteiten, heldervoelend en helderwetend. Daarnaast is ze gespecialiseerd in kaartleggingen. Helpt ze jou bij de begeleiding van je eigen Engelen.

De vragen die je aan medium Lizzy kunt stellen, zijn veelzijdig. Gezien haar Masterschap in de Shamballa, is ze uitstekend geschikt voor vragen om in je eigen kracht te komen te staan. Daarbij kan een vragen over relaties uiteraard worden gesteld.

Een relatie kan er voor zorgen enerzijds, dat je eigen kracht hierdoor groeit. Anderzijds je er door ontkracht raakt. Medium Lizzy begeleid je hierbij. Ditzelfde geldt ook met vragen over werk en liefde. Laten we de edelstenen niet vergeten, ook daar houdt medium Lizzy zich mee bezig!

Liefdesvragen hoeven lang niet altijd over liefdesrelaties te gaan. Er kan ook bij jou een vraag zijn, waarom liefde in jouw leven er niet komt. Of dat de liefde niet wilt stromen. Wie weet ben je wel bang om liefde in je leven toe te laten.

Een zeer veelzijdig medium dus en dat blijkt ook wel uit de reviews die zij in de loop van de jaren heeft gekregen dat ze als zelfstandig spiritueel hulpverlener aan het werk is bij Paragnost Eddie. Ook al geloof je haar uitspraken niet en denk je dat ze het onmogelijk goed kan hebben. Toch komen haar uitspraken uiteindelijk uit, schrijft een cliënt.

Al bel je haar telkens weer, ze blijft bij haar uitspraken, begrijpelijk, ze heeft ook gewoon gelijk! Ze zet je echt in je eigen kracht, en kan je vertellen, dat voelt magisch, schrijft een andere cliënt.

Je geeft hoop in bange dagen en daarbij mooie toekomstvoorspellingen, die een mens kracht biedt. Je bent een heel fijn mens om mee te praten. Een echte aanrader.