Paragnost Eddie en Consulenten

Medium Kyra, professioneel vertrouwenspersoon

Medium Kyra, professioneel vertrouwenspersoonMedium Kyra, professioneel vertrouwenspersoon. Je vindt haar onder boxnummer 44, op de spirituele hulplijn Paragnost Eddie, medium Kyra. Ze is een professioneel vertrouwenspersoon en dat betekent dat zij in staat is om gesprekken te kunnen voeren, die daar niet alleen om vragen.

Een vertrouwenspersoon komt in beeld als er dusdanige vraagstukken zijn, waarbij vertrouwen boven in het vaandel staan. Vaak gaat het dan om precaire kwesties. En dat betekent dat jij met al je vragen met een gerust hart medium Kyra kunt bellen.

Je weet dat ze gewend is vanuit haar professie om ingewikkelde vraagstukken in behandeling te kunnen nemen, als vertrouwenspersoon. Medium Kyra heeft ook paranormale gaven. Ze maakt gebruik van haar helderhorendheid, heldervoelendheid en wetendheid.

In de ogen van Kyra heeft elke persoon, en dus ook elke ziel een bepaald doel tijdens zijn aardse leven. Of wellicht nog iets te doorleven. Naarmate en ziel reïncarneert wordt het aardse leven pittiger.

Dat klinkt gek, want je zou denken, het wordt makkelijker. Maar dat is niet zo. Als je als ziel, met name een oude ziel naar de aarde komt, ben je net zo blanco als een jonge ziel. Je start wederom vanaf 0, zeg maar.

Maar de oude ziel, heeft een bepaalde manier van in het leven staan, die vaak niet strookt met de gevestigde orde. Die voelt zich niet thuis. En zal om die reden zoekende zijn. Naar zich thuis te willen voelen.

Medium Kyra kan jou bij dit vraagstuk van dienst zijn. Zij weet als geen ander waar je staat, wat ontbreekt, maar vooral wat jij als individu nodig hebt om je aardse leven lekker te kunnen leven.  Zij kan dat met haar gaven zien.

Maar ook in haar kaartleggingen die ze doet en dat zijn zowel de Tarotkaarten als de Lenormandkaarten. Tezamen met haar gaven, haar professie en de kaartleggingen kan ze jouw hele ziel en zaligheid blootleggen.

Dat is niet eng, dat is juist fijn. Zo weet jij waar je staat, waarom je staat waar je nu staat. Hoe dat gekomen is, waar je op vast bent gelopen en hoe je jezelf door de blokkades heen kunt halen, om weer je vrij te gaan voelen.

Kyra begeleidt je graag op je pad richting jouw doel en laat je de hobbels zien, die je reeds hebt genomen. En misschien nog voor je klaarliggen. Maar als je ze weet, dan zijn het eigenlijk geen hobbels meer, mist je de raad van Kyra ter harte neemt.

De vragen waarmee je terecht kunt bij medium Kyra liggen op het zakelijk vlak, werk en relaties. Maar geeft ze aan, wie weet heb je tijdens een consult ineens meer vragen te stellen, is dat helemaal geen probleem.

Haar bellers geven positieve feedback over haar consulten. Ze is eerlijk, draait er niet omheen en heeft goed door wat een ander in je leven uitspookt. Zo voorspelt ze of de ander eerlijk is of niet en daar heb je iets aan.

Ook haar adviezen worden zeer gewaardeerd, medium Kyra maakt haar plek op Paragnost Eddie waar.