Paragnost Eddie en Consulenten

Medium Kaatje, ervaren helderziend ….

medium-kaatjeMedium Kaatje, ervaren helderziend, voelend en kaartlegster. Vandaag gaan we op bezoek bij medium Kaatje, niet letterlijk, we weten immers al heel veel van medium Kaatje. Ze draait al wat jaartjes mee op de spirituele website van Paragnost Eddie. We bedoelen er mee, dat we medium Kaatje een plek willen geven, die zij absoluut verdient.

Je vindt medium Kaatje op de website onder boxnummer 31. Ze is ervaren in zowel helderziendheid als helderwetendheid. Daarnaast legt ze kaarten, de Lenormand kaarten en de Engelen kaarten. Je kunt bij haar een specifieke vraag stellen, aangaande liefde, relatie, werk bijvoorbeeld.

Maar je kunt bij Kaatje ook terecht voor een algemene legging. Dat gebeurt niet zo veel bij spirituele hulpverleners, daar moet je echt wel iets voor in je mars hebben en dat heeft medium Kaatje, anders zou ze dit niet zo specifiek aangeven.

Er zijn vaak vragen over tweelingzielen. We willen dan graag weten of we onze tweelingziel hebben gevonden. Medium kaatje kan deze vragen voor je beantwoorden. Ze heeft er veel ervaring in, dus stel al je vragen over tweelingzielen gerust aan haar.

Waar ze ook goed is, is in contact leggen met gene zijde. Als je graag in contact komt met een dierbare overledenen, die je wel weer eens zou willen spreken. Weet dat Kaatje voor jou als een liefdevol doorgeefluik je hierbij van dienst kan zijn.

Als je er doorheen zit en vastgelopen bent, Kaatje staat voor je klaar. Enerzijds met heling en het geven van kracht. Maar ook met heldere en duidelijke antwoorden, inzichten om jezelf weer lekker te gaan laten draaien.

Dit alles doet zij met licht en liefde en dat blijkt ook wel aan de reviews die ze onder haar boxnummer heeft staan. Ze geeft je tijdens een consult, de zin weer terug om het leven weer met volle moed op te gaan durven pakken.

Haar motto is, de zon schijnt altijd, maar je moet hem wel kunnen zien schijnen en voelen schijnen. We zijn mens en daar horen in een leven ook donkere tijden bij. Ze begrijpt deze maar al te goed. Neemt niet weg dat dan een steuntje in de rug in de vorm van een helend consult met medium Kaatje wel heel fijn is.

Kaatje is niet alleen telefonisch te bereiken via de paranormale hulplijn Paragnost Eddie. Ze is ook op de chatwebsite te vinden Paragnosten Chat. Mocht je niet in de gelegenheid zijn, haar telefonisch te kunnen spreken, lukt het wellicht wel via een chat.

Haar reviews zijn er velen. Dat betekent dat haar cliënten blij met haar zijn. Een lieve maar loepzuivere reading. Je bent een ongelooflijk lieve vrouw, die je echt weer op weg helpt, als je vastzit.

Je voorspellingen komen uit. Je laat een zeer aangename en warme energie voelen, dat waardeer ik. Dat betekent dat je echt weet wat we nodig hebben. Wat geef jij veel wijsheid en inzichten mee. Je bent gewoon een super medium.

Je kunt met je kaartleggingen heel goed zien hoe iemand leven in elkaar steekt. Alsof je mij al jaren kent, naast mij zit. Ongelooflijk. Met andere woorden, de jaren dat medium Kaatje meedraait om Paragnost Eddie, heeft ze haar plek echt verdient.