Paragnost Eddie en Consulenten

Medium Hannah, 15 jaar ervaring

Medium HannahMedium Hannah, 15 jaar ervaring. Een bekend gezicht, herkenbaar aan haar prachtige vazen met bloemen, medium Hannah, te vinden onder boxnummer 36, bij de spirituele hulplijn Paragnost Eddie. Ze heeft 15 jaar ervaring als professioneel coach.

Daarnaast is Hannah voorzien van diverse spirituele gaven. Ze is helderziende, helderwetende en heldervoelende. Dit tezamen met het professioneel coach zijnde, kan ze jou uitmuntend spiritueel wegwijs maken.

Ze kan goed invoelen op situaties, personen, kinderen, relaties, maar ook werkprocessen, persoonlijke processen, waarbij je kunt denken aan persoonlijke groei, helingsprocessen en transformeren.

We transformeren eigenlijk elke dag, zonder dat we het in de gaten hebben. Iedere persoon, elke gedachte, elk woord dat je leest, zorgt er voor dat je groeit. Dit gaat vaak onzichtbaar. We hebben het pas echt door, bij iets heftigs.

Dan schudden we op onze grondvesten en moeten we heel langzaam aan weer bij onze positieven komen. Dan is begeleiding van een professionele coach, die ook spirituele gaven heeft, een uitkomst. Daarvoor is medium Hannah op de website van Paragnost Eddie, een uitkomst.

Hannah kan ook een dromenuitleg doen, je ondersteunen bij trauma, bij verlies en rouwverwerking. Maar ook bij narcisme, toxische relaties, kun je bij Hannah terecht.

Als jij met vragen zit en daarvoor medium Hannah wilt consulteren, vraagt Hannah van jou om de naam en een specifieke vraag. Vraag Hannah dus niet om iets algemeens. Wat je zo wie zo beter niet kunt doen, als je een medium of een paragnost raadpleegt.

Hannah geeft aan volledig psychic te werken. Dat houdt in, dat ze rechtstreeks gebruik maakt van haar spirituele en heldere vermogens. Zonder daarbij kaarten te gebruiken, of samen te werken met engelen of gidsen.

Daarnaast werkt ze volledig in en vanuit het NU. Waarmee medium Hannah wil aangeven. Iets wat nog niet waarneembaar is, doet ze geen voorspellingen over. Wel geeft ze aan, dat ze aan de hand van het NU lijnen kan doortrekken naar de toekomst.

Maar daar geeft ze terecht bij aan, mensen maken ook zelf keuzes en om die reden zijn toekomst voorspellingen voor haar iets, wat niet bij haar past. Wel kan ze aan de hand van de huidige situatie, het Nu een prognose geven.

Financiële, medische en juridische kwesties, vragen daarover niet stellen aan Hannah. Ze geeft daarbij aan, dat je beter een ondersteuning van een professional in het desbetreffende vakgebied kan raadplegen.

Haar consulten zijn eerlijk, respectvol en vol met compassie. Ze wilt de waarheid meegeven, zoals die is en dat blijkt ook wel uit de reviews van haar bellers. Die waarderen haar hiervoor enorm. Ze is rechtvaardig, voelt je goed aan.

Geeft je echt handvatten mee waar je zelf mee aan de slag kunt gaan. Op en top een topper bij Paragnost Eddie!