Paragnost Eddie en Consulenten

Medium Gerda, consulent van de week!

medium gerdaMedium Gerda, consulent van de week! Medium Gerda is al jaren een bekend gezicht op de website van Paragnost Eddie. Haar sporen verdiend als allround medium en coach voor nu al zo’n 25 jaar. Niet meer weg te denken voor de vaste bellers, blijkt ook uit de recensies die cliënten voor haar achterlaten.

Je kunt bij haar terecht met vragen over (ziels)relaties, werk, liefde, maar ook persoonlijke spirituele ontwikkeling. Mocht je er doorheen zitten, verzorgt medium Gerda een healing op afstand. Vragen over (HSP)kinderen helpt ze je ook graag mee.

Gerda laat zich leiden door “vrienden aan de overkant”, oftewel door de zielen die aan de andere kant ons van prachtige liefdesboodschappen voorzien. Ze is een doorgeefluik van al deze boodschappen, die ze graag aan jou vanuit liefde, met je deelt.

Niet alleen luistert ze naar haar eigen gidsen, geeft medium Gerda aan, ze luistert ook naar jouw gidsen. Dat is mooi, want zo leer jij de boodschappen van jouw eigen gidsen, door de gesprekken met haar, op een gegeven moment zelf te herkennen.

Gerda, medium op de spirituele hulplijn van Paragnost Eddie, doorspekt haar consulten met humor, fijn, da maakt een consult luchtig. Maar zegt ze, ik ga niet iemand iets op de mouw spelden, heeft niemand wat aan. De cliënt niet en ik ook niet.

Ik ga de zuiverheid van de boodschappen van onze gidsen niet verloochenen. Ze geeft duidelijke, doeltreffende antwoorden, waar jij echt iets mee kunt. Geen toekomstvoorspellingen, als het kan en binnen haar vermogen ligt, wel een prognose.

Medium Gerda is meer gericht om jou in je eigen kracht te zetten, spiritueel te laten groeien. Waardoor jij je leven op een gegeven moment zelf kunt leiden. Inzichten meegeven, is belangrijker dan je toekomst te weten, geeft medium Gerda aan.

We bepalen tenslotte voor een groot gedeelte, door de keuzes die we maken, of niet maken, onze eigen toekomst. Mocht je toch tijdens het consult behoefte hebben aan een toekomstprognose, maakt ze gebruik hiervoor van de Lenormandkaarten.

De kaarten schudden, komt de energie er in en geven ze iets aan over een verloop. Houdt daar wel altijd rekening mee, dat de weg die jijzelf kiest, er voor kan zorgen dat je toekomst anders kan lopen.

Voor een healing kun je ook terecht, deze healing wordt dan op afstand gegeven. Daarnaast reinigt medium Gerda ook huizen van negatieve energie. Mocht je je niet thuis voelen in je eigen huis, is een consult met haar zeker op zijn plaats.

Als we naar de recensies kijken die cliënten haar in de afgelopen jaren hebben gegeven, zien we dat Gerda rust biedt, duidelijkheid, overzicht. Weer geloof en vertrouwen, een houvast meegeeft. Haar readingen zijn scherp.

Ze ziet dingen die anderen niet kunnen weten, zo heb ik ook vertrouwen in haar hulp en toekomstprognose. Ze geeft lichtpuntjes mee, waardoor na een gesprek, de beller wer steviger in zijn eigen zadel zit.

Haarfijn wordt aan de hand van de gaven van medium Gerda, de vragen beantwoord. Ze krijgt lof over haar zuivere antwoorden, haar inzichten en met name de rust die ze iemand tijdens een spiritueel consult meegeeft. Een echte aanrader dus!