Paragnost Eddie en Consulenten

Medium en paragnost Enya

Medium en paragnost EnyaHelderziend- wetend- horend en voelend medium en paragnost Enya. Medium en paragnost Enya is geboren met sterke aangeboren gaven. Ze is helderziend, helderwetend, heldervoelend en helderhorend. Dat iemand over al deze gaven beschikt, zie je niet zoveel. Om die reden staat ze ook als spiritueel consulent op de website van Paragnost Eddie.

Met deze gaven kan zij voor jou heel veel betekenen. Hier blijft het niet bij. Heb je behoefte aan contact met iemand aan gene zijde, kan paragnost Enya, die je kunt vinden onder boxnummer 71 ook voor raadplegen.

Ze heeft een heel mooi spiritueel lijntje met haar gidsen en engelen. Naast haar aangeboren gaven, is medium, paragnost Enya ook zeer bedreven in het leggen van spirituele kaarten. Ze legt de Lenormand kaarten en de Engelentarot. Die kunnen niet veel spiritueel hulpverleners leggen en is dus een bijzondere legging.

Ook voor een gesprek over tweelingzielrelaties en transformatieprocessen staat ze voor je klaar en is Enya in gespecialiseerd. Tweelingzielen in een liefdesrelatie zijn elkaar constant aan het spiegelen.

Ze voelen elkaar ook feilloos aan, dit kan vermoeiend zijn. Toch kan een tweelingziel relatie uitbloeien tot iets heel moois en ook met een enorme diepgang. Als beiden de spiegel die ze elkaar laten zien, op de juiste manier oppakken.

Zijn ze in staat om de liefde voor zichzelf boven die van hun partner te stellen, dan kan het zomaar zijn dat ze een leven lang bij elkaar blijven. Lukt dit niet, kan een tweelingziel relatie veel ellende met zich meebrengen.

Medium, paragnost Enya kan jee r alles over vertellen. Ook of er sprake van is van het ontmoeten van je tweelingziel en of dat daadwerkelijk ook zo is. Het geeft een dermate speciaal gevoel, dat zo anders voelt, dan bij eerste relaties, dat je daardoor in verwarring kunt raken. Medium Enya biedt dan uitkomst.

Enya is mental, psych healing relatie coach. Tevens ook Reikimaster en gediplomeerd Sensitherapeut. Wat is Sensi? Het is een vorm van therapie waarbij de wereld van nu in beschouwing wordt genomen. Voortkomend uit Nieuwetijdskinderen. Die zien de wereld door andere ogen. Die zien chaos en een wereld die niet klopt. Een Sensitherapeut gaat daarmee aan de slag.

Medium, paragnost Enya kan jou dus heel goed helpen als je vastloopt in levensvraagstukken. Denk hierbij aan HSP, traumaverwerking HSP, burn out. Allemaal voortkomend uit de tijd waarin we nu als mens leven.

Ze draait al wat jaartjes mee als spiritueel hulpverlener op de website van Paragnost Eddie. Kan ook niet anders met zo ongelooflijk veel ervaring op gebied van spiritualiteit.  Want ook voor magnetiseren, een healing, of numerologie kun je bij haar terecht.

Dat ze haar werk goed doet, blijkt uit de reviews. Je bent goed in je voorspellingen en zelfs ook in de tijd. Op de dag af, klopte het wat je zei. Je geeft mij vertrouwen, je neemt mijn onrust weg. Je slaat de spijker op zijn kop met je zuivere readings.

Ik kreeg van die schitterende boodschappen van je door van mijn overleden vader. Je wist zaken te benoemen die je niet van te voren wist. Je bent echt een liefdevolle kanjer!