Paragnost Eddie en Consulenten

Medium Eleonora moet je een keer gesproken hebben

Mediums RotterdamMedium Eleonora moet je een keer gesproken hebben. Inmiddels hebben al veel kanjers van Paragnost Eddie de revue gepasseerd en we hebben er veel nog onbesproken gelaten, die komen ook zeker nog aan de beurt. Vandaag gaan wij ons verdiepen in medium Elenora, te vinden onder boxnummer 25.

Ze is geen onbekende, en als ze online is, altijd in gesprek./ dat wil iets zeggen, dat ze al haar bellers iets te vertellen heeft en dat kan ook niet anders, als je ziet wat Eleonora in haar mars heeft. Dat is veel kan ik je zeggen.

Voel je welkom, lief mens, schrijft ze op haar pagina bij Paragnost Eddie en dat komt vanuit de grond van haar hart. Dat zul je ook ervaren als je haar belt. Ik ben er voor jou, schrijft ze, je bent niet alleen. Want wanneer gaan je contact opnemen met een medium?

Dan zit j er goed doorheen, dan zoek je ondersteuning, wijsheid, antwoorden en medium Eleonora bied jou de helpende hand hierbij. Met haar gaven, kan ze jou je pad laten zien, wat voor je klaarligt.

Een pad waarin jij jezelf weer kunt gaan terugvinden. Ze heeft contact met Gene Zijde, dus ook met overleden dierbaren, die haar de inzichten en de antwoord doorgeeft, die zij op haar beurt, aan jou doorgeeft.

Naast spiritueel zich in te zetten, is medium Eleonora, yogadocente. Dat betekent dat zij thuis is in Breath Work en Healing, oftewel, zij zorgt er voor dat de rust in je neerdaalt, tijdens een spiritueel consult.

Zit je met angsten, verlatingsangst, hyperventilatie, relatieproblemen, verslaving, problemen op je werk, of het vinden van werk, vragen op gebied van liefde, je kunt ze allemaal stellen aan haar. Ze geeft je inzichten hoe nu verder en tijdens een consult kom je al tot rust.

Medium Eleonora kan je ook een toekomstvoorspelling geven, dat doet ze door middel van numerologie en cijfers. Die kunnen ons heel veel wijsheid geven. Je kunt haar dus ook hiervoor benaderen.

Samen komen we tot de kern en de oplossing, altijd, geeft Eleonora aan. Je staat er niet alleen voor, ik ben er voor je. Jij bent belangrijk, je bent van waarde en die ben je even kwijt. Er is dan zoveel gebeurt, dat je iemand nodig hebt, die je de helpende hand biedt.

Haar reviews spreken positieve boekdelen. Je liefdevolle aanpak is als een diamant. De consulten zijn altijd veel te kort, zou wel veel langer met je willen praten. Je hebt zoveel wijsheid, je voorspellingen komen uit. Ik ervaar zoveel rust bij je, als ik je spreek.

Je haalt de angst bij me weg en ik geloofde zelf niet dat je voorspelling klopt en toch. Een dag later was er alweer contact. Hoe kon je dit allemaal weten. Het is een lieve veelzijdige vrouw, die je tools biedt om je eigen leven te gaan leiden.

Je bent allround, en als je in je donkerste dagen van je leven zit, is medium Eleonora het lichtpunt in je duisternis. Zonder haar had mijn donkere periode veel langer geduurd. Ze geeft je hoop, vertrouwen, geloof.

Met andere woorden, op zoek naar een fijn gesprek waarin je rust ervaart, met een diamant een gesprek kunt voeren? Medium Eleonora zit voor je klaar op de site van Paragnost Eddie.