Paragnost Eddie en Consulenten

Medium Dinétha, werkt vanuit zijn derde oog

Medium DinethaMedium Dinétha, werkt vanuit zijn derde oog. Op de spirituele website paragnost Eddie, werken bijzondere mediums en paragnosten. Ieder heeft zijn eigen spirituele specialiteiten. Een divers gezelschap, allen met hetzelfde te willen bereiken. Ieder mens die contact zoekt, te helpen bij zijn eigen spirituele reis.

Eigenlijk bestaat er niets mooier dan dat. Dat zullen alle mediums en paragnosten van deze spirituele hulplijn beamen. Een daarvan is medium Dinétha, te vinden onder boxnummer 47. In zijn profiel geeft hij aan, dat hij voornamelijk werkt met zijn derde oog.

Wat is het derde oog, die we overigens allemaal bezitten. Het is je energiecentrum in het midden van je hoofd, achter het punt tussen je wenkbrauwen. Hier komen energievelden tezamen. Het derde oog daar zit je spiritualiteit en medium Dinétha kan hier van heel goed gebruikmaken om jou spiritueel bij te staan.

Puur vanuit zijn gevoel, vanuit zijn hart en gebruikmakend van zijn derde oog, ziet hij een soort van panoramisch groot overzicht. Als het ware flitst voor Dinétha jouw verleden, jouw heden en je toekomst bij hem voorbij.

Waarmee hij jou bij heel veel vragen kan bijstaan. Jij krijgt zo een heel duidelijk beeld wat er in je verleden is gebeurd. Waardoor je begrijpt dat waar je nu staat, is ontstaan. Waardoor je ook begrijpt waarom verschillende zaken in je leven niet gaan, zoals je het zelf zou willen voelen.

Medium Dinétha helt je om die reden bij keuzes waar je voor staat. Dan kan op het gebied van liefde zijn, relaties, werk, financiën, geldzaken, maar ook familiekwesties zijn. Door zijn helikopterview scant hij jou hele leven.

Daar komen antwoorden uit, die hij van een begeleider doorkrijgt. Dat is een oude ziel uit de Navajo stam. Dit is een oud Indiaans volk, die eeuwen geleden leefde. Medium Dinétha is dus met een van deze stamleden verbonden.

Mocht je een tarot kaart legging willen, ben je ook bij hem aan het juiste adres. Ook voor een energetische healing, want ook dat heeft hij als een specialiteit. Wat is een energetische healing? We zijn als mens energie.

We vinden dat soms best heel lastig te begrijpen. Hoezo energie? Ben toch geen elektriciteitspaal? Nou, dat zijn we dus wel. Energie is onze levensader. Die hort in ons lekker te kunnen stromen. Dat herken jij aan dat je niet moe bent.

Je lekker krachtig en veerkrachtig voelt. Als je je dat niet voelt, ben je ergens zelf je energie aan het blokkeren. De mens denkt dan dat het komt door iets van buitenaf. Dat kan hè, maar degene die er zorg voor dient te dragen hier niet vast door te lopen, is toch elk mens zelf.

Wat er ook in je leven gebeurt, houd de liefde voor jezelf vast. De liefde is jouw kracht en die laat jou nooit in de steek. Diegene die dat wel doet, zijn wij zelf. Dan stroomt ook letterlijk je energie niet meer.

Dan kun je medium Dinétha bellen en die geeft je dan een energetische healing. Waardoor jouw blokkades worden opgeheven en je je weer in je kracht voelt staan. Gezien de reviews, zijn mensen lovend over zijn consulten. Vinden ze zijn inzichten en adviezen top. Voelt iedereen na een consult, zich herboren.