Paragnost Eddie en Consulenten

Medium Chantalle, kaartlegster en healer

Medium Chantalle, kaartlegster en healerMedium Chantalle, kaartlegster en healer. Een bekend gezicht bij Paragnost Eddie, medium Chantalle, te vinden onder boxnummer 40. Ze is een kaartlegster en een healer. Sinds haar jeugd spiritueel begaafd. In haar kindertijd, geeft ze aan, was het moeilijk en zwaar.

Haar aangeboren spirituele gaven gaven in haar jeugd haar niet echt vreugde. Maar na een ommezwaai, toen ze gebruik ging maken van haar spirituele gaven, voelde het aan als een zegen. Je kunt met al je vragen bij medium Chantalle bij Paragnost Eddie terecht.

Ze heeft veel trainingen in het spirituele gevolgd, als magnetiseren, het mediumschap zich eigen gemaakt. En daarnaast zich verdiept in de Lenormand kaarten, die zij graag voor je uitlegt en gebruikt om jou te begeleiden op je pad.

Ze kan je healen of afstand, daar kan ze gebruik van maken van magnetiseren. Wat is dat? Is iemand energetisch behandelen. In de natuurgeneeskunde wordt hier al eeuwenlang gebruik van gemaakt. Tijdens een behandeling wordt iets in gang gezet.

Het zelfhelend vermogen van lichaam en geest wordt tijdens het magnetiseren geactiveerd. Denk maar eens aan een kind, die is gevallen en huilt en een pijnlijke knie heeft. De moeder wrijft er zachtjes overheen.

Ook op volwassen leeftijd gaan wij zelf wrijven over een lichaamsdeel dat pijn doet. Dan ben je bezig zelf je te helen door middel van magnetiseren. Dan breng jij het zelfhelend vermogen van je lichaam op gang.

Medium Chantalle kan dit dus voor jou doen of afstand, tijdens een spiritueel consult. Magnetiseren is het weer in balans brengen van de aura’s ook. Ergens is er een blokkade, door een magnetiseur zijn werk te laten doen, worden de aura’s weer geopend.

Blokkades worden geruimd. Het is bijvoorbeeld ook heel wijs om een behandeling te laten doen door medium Chantalle als je nog geen blokkade voelt. Dan ben je deze voor door te kiezen voor magnetiseren.

Medium Chantalle is een lichtdrager, ook wel een sterrenkind genoemd. Dat is iemand met een speciale taak, die diep van binnen een groot verlangen heeft om de mensheid mee te geven. Licht en liefde.

Chantalle heeft na veel trainingen echt haar taak serieus op zich genomen en is om die reden te vinden op de spirituele hulplijn van Paragnost Eddie. De beste hulplijn en daar kom je niet zomaar als consulent op te staan.

Chantalle heeft haar plek er wel en terecht. Al jaren staat ze klaar voor haar medemens. Haar bellers geven aan, dat de voorspellingen aan de hand van haar kaartleggingen altijd uitkomen. Dat ze uitspraken doet die je eigenlijk niet gelooft, maar wel kloppen.

Ze is gewoon een toppertje die, al bel je haar een aantal maanden niet, toch weer eenzelfde antwoord geeft. Overtuigt dat er echt dingen staan te gebeuren in positieve zin. Ze blijft je moed geven er in te geloven, zo zeker is ze van haar zaak.

Laat het nu ook altijd waarheid worden, wat medium Chantalle zegt!