Paragnost Eddie en Consulenten

Medium Celesta, gespecialiseerd in tweelingzielen

Medium CelestaMedium Celesta, gespecialiseerd in tweelingzielen en narcistische relaties. Al lange tijd zet ze zich in voor de medemens, medium celesta. Die te vinden is op de website van Paragnost Eddie onder boxnummer 17. Medium Celesta is ook paragnost, een Shamballa healer en coach.

Zelf veel mee gemaakt hebben, dus een enorme hoeveelheid levenservaring opgedaan hebbend, tezamen met haar diverse opleidingen, kan het niet anders dan dat medium Celesta jou heel veel kan brengen.

Ze is gespecialiseerd in tweelingziel relaties, velen hebben daar vragen over. Soms ontmoet je iemand die zo een enorme connectie geeft, dat je je afvraagt. Is dit misschien mijn tweelingziel. Medium, paragnost celesta kan je er alles over vertellen.

Waar ze ook veel kennis van heeft, is van narcistische relaties. De huidige tijd, blijkt uit onderzoek, brengt meer narcistische mensen met zich mee, dan vroeger. Je kunt er dus ook eerder een tegen het lijf lopen.

Deze mensen mijd je liever, Celesta zal je dat vertellen en ook waarom. Ze zijn heel erg op zichzelf gericht. Verrijken zich door energie te stelen van een ander en zijn dusdanig geraffineerd hierin. Dat jij, nietsvermoedend valt voor de charmes van de narcist en vervolgens aan alles begint te twijfelen.

Ben je op dit punt aanbeland, of wil je weten hoe je kunt voorkomen in de klauwen van een narcist terecht te komen, bel medium Celesta dan even op de site van paragnost Eddie te vinden. Zij kan je er in wegwijs maken.

Celesta geeft heel duidelijk aan, vraag mij niet om een toekomstvoorspelling. Daar is een ieder zelf verantwoordelijk voor. Je bereikt je eigen toekomst door zelfrealisatie. En daar heeft ze gelijk in. Vragen stellen als, ik heb een leuk iemand ontmoet, gaan wij een langdurige relatie krijgen.

Een vraag die jij zelf dient te beantwoorden. Want! Dat hangt geheel af van de 2 mensen die elkaar hebben ontmoet. Of die er een succes van gaan maken samen, ja of nee. Wel kun je bij paragnost Celesta terecht met heel veel vragen.

Heb je moeite met aarden, vitaliteit, loslaten van negatieve energie, verhogen van je energieniveau. Vragen over liefde & relaties, scheidingen, narcistische mensen in je omgeving, Celesta helpt je er graag bij.

Door jouw energie te onderzoeken, krijg je van haar inzichten mee, in je verleden, het heden en als je gebruik maakt van haar inzichten, ook je toekomst. Maar die creëer je wel zelf. Door bewustwording en verandering aan te brengen, in bijvoorbeeld je levensstijl, je energie aan te passen.

Anders in de wereld te gaan staan. Want zeg nou zelf, telkens tegen hetzelfde aanlopen, op een gegeven moment wil je dat niet meer. Maar hoe dan wel? Celesta helpt je. Ze kan ook contact leggen met overledenen.

Diegenen die haar hebben geconsulteerd, zijn zeer tevreden. Haar uitleg is zeer gedetailleerd, haar inzichten superieur en daarbij is celesta de rust zelve en de liefde zelve. Ze is een geduldige en begripvolle vrouw, die loepzuiver veel dingen aanvoelt en uitspreekt.

Ze heeft kennis van zaken en ondanks geen toekomstvoorspelling, geeft ze toch dingen aan, die toch later wel uitkomen. Zo zie je maar, Luister geconcentreerd tijdens een spiritueel consult als je medium Celesta belt.