Paragnost Eddie en Consulenten

Medium Cecile, geleid door haar Aartsengel Jeremiel

Medium Cecile

Medium Cecile, geleid door haar Aartsengel Jeremiel. Een zeer gevoelig medium, medium Cecile, waardoor ze ongelooflijk goed is, in het aanvoelen van jouw energie. Wat er bij je speelt, waar je blokkades zitten. Hoe ze zijn ontstaan. Want waar lopen we in het leven op vast?

Op de liefde en de hartstocht en daar weet medium Cecile, te vinden op de spirituele website Paragnost Eddie, jou alles over te vertellen en je vragen over te beantwoorden. Geleid door de Aartsengel Jeremiel.

Wie is deze aartsengel? De betekenis van de naam Jeremiel staat voor de “Genade van God”. De engel brengt je genade als je daarom vraagt. Het gevolg er van is, dat ondanks dat jij denkt, dat er geen uitweg meer is, deze door genade te vragen, wordt aangereikt.

De aartsengel laat je zien dat er altijd een keuze is. Door alles wat er speelt onder de loep te nemen, van alle kanten te bekijken, waardoor je dan ineens toch een uitweg ziet. Medium Cecile helpt je hierbij als geen ander.

We noemen het in de spirituele wereld ook wel, het opstellen van een inventaris. Brainstormen, waarbij je heel eerlijk, puur en oprecht naar jezelf dient te zijn. Je laat alles de revue passeren. Heb je het bijvoorbeeld zwaar in je relatie, ga je jezelf vragen stellen.

De vragen als, houd ik van mijn partner. Ben ik gelukkig in deze relatie. Wil ik dat dingen veranderen. Bij wie ligt de verandering. Al deze vragen is inventariseren. Medium Cecile helpt je hierbij.

Of als je het zelf heel moeilijk vindt, om dit proces zelf te doorlopen, zal ze de vragen samen met jou gaan formeren en inventariseren. Zo versimpel je het probleem en maak je er, door er ook met humor naar te kijken, als vanzelf een uitdaging van.

Cecile oftewel Cissie, laat je nooit in de steek, net zo als de aartsengel Jeremiel niemand in de steek laat. Ze fungeert als een doorgeefluik tussen jou en het Goddelijke. Je vindt medium Cecile onder boxnummer 39 op de paranormale website Paragnost Eddie.

Wat Medium Cissie ook voor je kan doen, is het leggen van de Tarot- of Engelenkaarten. Dat kan voor als een bevestiging, nadat je samen met Cecile hebt gesproken, bij wijze van spreken als een mooie bevestiging klinken.

Alleen haar stem al te horen, straalt zoveel vertrouwen uit, dat als je met haar belt, de rust al over je heen komt. Vaak zoeken we hulp in het spirituele als het ons aan de lippen staat. We komen er zelf niet meer uit. Worden in ons hoofd helemaal gek.

Dan is het niet fijner dat je direct de telefoon kan pakken en bijvoorbeeld medium Cecile kan bellen. Die met jou samen aan de slag gaat, om te bezien, welke keuzes zijn er. Hoe voelen die, waar voel jij jezelf het beste bij.

Het blijkt ook wel uit haar reviews. Dat haar bellers erg blij en gecharmeerd van haar zijn. Je biedt een toekomst, zegt een cliënt. Je hebt me door een hele zware tijd heen geholpen. Jouw gesprekken brengen rust en perspectief.

Je bent een leraar in het spirituele, dat is echt een heel mooi compliment.