Paragnost Eddie en Consulenten

Medium Arezu, afkomstig uit het oude Perzië

asalMedium Arezu, afkomstig uit het oude Perzië. Een zeer sterk helderziend medium, zo kunnen we Arezu typeren, die haar roots heeft uit het oude Perzië. In dit land werd al heel vroeg aan waarzeggerij gedaan. Arezu stamt hiervan af en heeft dus van familie op familie het waarzeggen, haar sterke herderziendheid, meegekregen.

Ze is er dus een kei in en zeer sterk. Je vindt medium Arezu onder boxnummer 24 op de spirituele hulplijn Paragnost Eddie. Van generatie op generatie heeft zij het kaartleggen mee gekregen. Haar familie heeft dus allemaal een rotsvast geloof.

In het leggen van kaarten waarin je het heden, verleden en de toekomst kunt zien. Arezu legt de kaarten door middel van getallen. Dat is een hele speciale manier van kaarten leggen, die uit het oude Perzië komt.

Wat ze ook voor je kan doen en ook valt onder de oude wijze van waarzeggerij, is koffiedik kijken. Wat is dat? Welke boodschap heeft achtergebleven koffie? Koffiedik wordt al eeuwenlang gebruikt om de toekomst te voorspellen.

Iemand krijgt een kopje koffie en de achtergebleven koffie, wat wij dan koffieprut noemen, liet een boodschap zien. Tegenwoordig is er geen koffiedik meer na het drinken van een kop koffie.

Medium Arezu op Paragnost Eddie kan dit dus wel nog voor je doen. Deze vorm van waarzeggen wordt nog steeds gebruikt en heeft ook een naam, tasseografie. Tasse is een kopje. Soms wordt de achtergebleven drab van de koffie, eerst nog geroerd, of overgeheveld op een schoteltje. Dan gaat de waarzegger kijken welke boodschap er uit naar voren komt.

Medium Arezu gebruik de koffiedik om voor jou toekomstvoorspellingen te doen en dat kan ze blijkbaar heel goed. Gezien de laaiend enthousiaste cliënten, die aangeven dat haar voorspellingen loepzuiver zijn.

Arezu geeft ook readingen, dan vraag je niets en gaat ze voor jou aan de slag. Uitgebreid hor je dan veel zaken, die ze op voorhand niet kan weten. Dit komt door haar enorme kennis op spiritueel vlak. Kan ook niet anders, als je uit een generatie komt, die allen bezig waren met waarzeggerij.

Haar cliënten zijn blij met haar readings, die ze uitgebreid geeft. Dat blijkt wel uit haar reviews, die je op haar persoonlijke pagina op de website Paragnost Eddie kunt lezen. Ze weet precies wat er in je leven speelt. Ze heeft door waar je op vastloopt.

Ze geeft je dingen door, die ze gewoon in de kaarten of in het koffiedik ziet. Zo speciaal om dit te ervaren. Ze is altijd in gesprek, ik wil haar zo graag een keer spreken. Dat kan, je kunt bij elke spiritueel consulent op de pagina van paragnost Eddie een afspraak inplannen.

De consulent kan dan een akkoord geven. Dat wil zeggen dat het desbetreffende medium of paragnost online zal zijn op dat tijdstip. Wel is het zo dat als iemand anders de spiritueel consulent belt, op het afgesproken tijdstip. Dat je dan toch even zult moeten wachten, totdat deze weer vrij is.

Wat een topper van een medium, en jouw voorspellingen, ze zijn altijd goed. Ik raad iedereen aan met medium Arezu op paragnost Eddie een keer te bellen. Je geeft zoveel kracht, als je er helemaal doorheen zit.

Je hebt mij echt geholpen in de moeilijkste tijd van mijn leven.