Paragnost Eddie en Consulenten

Medium Angelia, een begrip bij Paragnost Eddie

Medium Angelia, een begrip bij Paragnost EddieMedium Angelia, een begrip bij Paragnost Eddie. Zodra medium Angelia, die je kunt vinden op de website van Paragnost Eddie, onder boxnummer 86, is zij in gesprek. Inmiddels echt een begrip in paraland. Ze heeft veel in haar mars. Haar voorspellingen die ze doet aan de hand van diverse kaartleggingen, zijn haar vaste schare cliënten lyrisch over.

Welke kaartleggingen kan medium Angelia zoal voor je doen? Ze maakt gebruik van de klassieke en mystieke Lenormandkaarten. Ook kun je bij haar terecht voor een engelenkaartlegging. Daarbij maakt ze gebruik van gaven, als, heldervoelend en lichtwerkster. Ze houdt zich ook bezig met engelentherapie.

Medium Angelia is niet zomaar iemand. Ze heeft haar werkzaamheden als medium, lichtwerkster inmiddels in diverse TV uitzendingen laten zien. Zowel in Nederland als in België. Je begrijpt nu waarom ze altijd bezet is, en paragnost Eddie vaak te horen krijgt, wanneer is ze vrij, zodat ik haar kan bereiken en consulteren.

Ook kun je bij haar terecht om vragen te stellen aan haar kristallen en rozenkwartspendel. Ze maakt bij alle kaartleggingen, pendelvragen gebruik van haar paranormale gaven. Je ziet, ze is een kei in het spirituele vak.

Ze werkt vanuit liefde voor ieder mens. Zal altijd er voor zorgen dat elk probleem, hoe groot ook een oplossing kent. In haar ogen bestaan er geen obstakels. Elke obstakel is een les, een hobbel, die er niet voor niets is. Allemaal stapjes om wijsheid mee te krijgen over de kracht van de liefde.

Angelia spreekt veel talen. Naast Nederlands is zij thuis in het Engels, Frans en Duits. Mocht je haar willen consulteren en je spreekt geen Nederlands, dan kun je ook bij haar terecht als je een andere taal spreekt.

De recensies op haar persoonlijke pagina op de website van Paragnost Eddie, zijn er legio. En lovende woorden. Haar voorspellingen komen uit, schrijven veel bellers. Je bent een engel, je positiviteit heeft mij weer kracht gegeven.

Alles wat je zegt klopt. Je kunt zo ongelooflijk goed invoelen. Je geeft mij rust en vertrouwen in de toekomst. Je bent zo zuiver, zo puur. Je hebt engelengeduld. Zoals je ziet is medium Angelia niet alleen een engelen kaartlegster. Omdat zij werkt met engelenenergie, uit zij zich ook op die manier.

Bellers voor een spiritueel consult, dat begrijpen wij als mediums en paragnosten, bellen niet zomaar. Ze zitten echt ergens mee, waar ze zelf niet uitkomen. Of volledig op vastlopen. Vaak wordt van spirituele hulpverleners gezegd, dat ze geld uit de zakken van mensen kloppen.

Wij kunnen zeggen, nee, als je ziet hoeveel mensen steun vinden door de gesprekken. Weer de hoop in hun ogen krijgen. Hun eigen kracht weer terugpakken. Tot besluiten komen, op eigen kracht, door de inzichten die ze meekrijgen.

Het is een vorm van therapie, die weliswaar op een andere manier gaat dan in het reguliere circuit. Maar je wilt niet weten hoeveel mensen hier baat bij hebben. Die lopen vaak al bij een hulpverlener en bellen toch. In eerste instantie om bevestiging te zoeken.

Maar spirituele hulpverleners zijn vaak ook coach, counselor, therapeut, hebben een eigen praktijk. Weten dus waar ze mee bezig zijn. Geven via de liefdevolle spirituele weg kennis mee aan diegenen die het zelf even niet meer weten. Medium Angelia is er daar een van!

Medium Angelia, een begrip bij Paragnost Eddie