Paragnost Eddie en Consulenten

Massa hype en afleiding

Massa hype en afleidingMassa hype en afleiding. Heel wat commotie rond het 16-jarige meisje, G.T, die vele harten gestolen heeft. Plots uit het niets verscheen jaren geleden een lieve meid op het podium met een boodschap. Nu, zo zag ik het aanvankelijk ook.

Herkenden we niet één en ander in haar boodschappen? Ik vermoed van wel, hoewel ik het niet zeker weet. Het hoeft niet. Overal verschijnen/verschenen jeugdige ‘leiders’ die ons op onze donder gaven, dat we het klimaat zelf verziekt hadden.

Precies die jeugdige ‘leiders’ laten zich leiden door de bron vanwaar zoveel mis is gelopen in onze samenleving. En nog steeds. Al de vraag gesteld hoe dat komt?

Een aantal thema’s worden aangeraakt die we uiteraard herkennen, alleen stel ik me ernstige vragen bij de manier waarop en hoe dit spektakel gedragen wordt door ‘figuren’ en ‘instanties’ die daar andere bedoelingen bij hebben.

Welke bedoelingen zijn er, want de overheid heeft het toch goed met ons voor? Onderzoek en lees en denk na. En laat je vooral niet angstig maken, want dit is precies wat de overheid doet. Onderzoeken en nadenken is verstandig en betekent meer richting verantwoordelijkheid nemen op die vlakken die je voorheen uit handen gaf.

Ik zie nu de energie van het meisje en schrik me wezenloos. Wat is er overgebleven van een destijds lief, hartelijk, wat verlegen en toch begeesterd meisje. Ik zie nu een angstig en furieus meisje dat ‘geëmotioneerd boos’ hardop verklaart eigenlijk net als iedereen op school hoort te zijn, aan de andere kant van de wereld, haar wereld. Vandaag heb ik het boek ‘Ons huis staat in brand’ gekocht, omdat ik wil begrijpen van waaruit ouders hun kind die weg laat gaan. Is het haar missie of niet? Ik weet het niet.

Ik zie een vermoeid uitgehold en ingeteerd meisje dat doorgaat met ‘haar missie’, omringd door de vele volwassen sympathisanten die knikken bij elk woord dat ze zegt. Moet ik zeggen dat ik geloof dat dit haar zielsmissie is, dat ze een lichtwerker is, omdat de massa dit beweert?

Ik doe daar geen uitspraak over, niet in de ene richting en niet in de andere richting. En dat moeten we niet doen, willen we ons focussen op de toedracht van deze transitie, waarin er nog heel wat chaos en strijd ontketend kan worden. Ik denk dat we onze eigen persoonlijke emoties opzij moeten zetten en echt waarnemen. Emoties zijn voedsel voor ‘archonten’. En angst wordt voortdurend gevoed.

Kijken we eens terug in de geschiedenis waar jonge meisjes gebruikt, misbruikt werden met propagandische duistere bedoelingen. Leg verbanden en onderzoek.

Er ontstaan hitsige debatten, discussies, polemieken op social media en laat ons het maar benoemen als ‘archontisch’. Dit is wederom een afleiding en misleiding om niet bij de essentie te komen. Ondertussen wordt hét onzichtbare spel verder gezet. Of het nou nog zo onzichtbaar is, we zien wel meer en meer aan de oppervlakte komen. Of alles zichtbaar is? Er volgt nog veel meer voor de komende tijd.

Alles wat we nu zien gebeuren maakt deel van een strijd tussen licht en donker. En ook hierin wordt iedereen in eigen licht en donker aangeraakt. Wat laten we overheersen? Wat vraagt in onszelf om getransformeerd te worden? Welke donkere kanten in onszelf blijven we voeden? Haat, wraak, rancune, vernietigen, niet beseffend dat alles naar onszelf terugkeert?

Ik keer even terug naar het begin van dit blog en ik kan niet anders dan hopen dat we samen onze eigen verantwoordelijkheid nemen, in onszelf alle shit opruimen, uitbreken uit het www van de matrix waarin we allen in vastzitten, inzien dat we hier in deze tijd op aarde geland zijn met een wel zeer bijzondere bestemming.

Laat kinderen in hun eigen prachtige spirit zuiver naar hun bestemming leven en niet infecteren door de duistere krachten die nu volop met het licht strijden.
Het gaat erom dat we achter de nepwerkelijkheid en nepwaarheid kijken en dat betekent dat we met ons allen 180° de andere moeten uitkijken. Of we dat nu leuk vinden of niet, dit is de enige ‘uitweg’.

Inspirerende hartegroet
Mieke Box 45