Paragnost Eddie en Consulenten

Mary van Belzen, helderwetend astroloog

Mary van BelzenMary van Belzen, helderwetend astroloog. Mary is sinds kort als helderwetend astroloog aan de slag op de spirituele website van Paragnost Eddie. Als astroloog, gaat Mary van Belzen aan de slag met jouw geboortehoroscoop.

Samen met haat helderwetendheid, haalt ze uit jouw geboortehoroscoop voor jou inzichten, waarmee jij iets kunt. Mary van Belzen is ook gespecialiseerd in zielskwaliteit, gaven en levensdoel.

Ze geeft je door wat jouw zielmissie is, waarbij Mary kijkt naar je verleden, het heden en je toekomst. Zodra jij je zielmissie weet, ga je vrijheid ervaren en meer voldoening uit het leven halen.  Ga je het leven leiden, die pak jij dan!

Haar ervaring als astroloog is reeds zo’n 20 jaar en daarbij is Mary persoonlijk coach. Ze kan je helpen met het maken van een karakteranalyse, aanleg van talenten, jouw unieke kwaliteiten. Ze kan kijken naar je paranormale gaven.

Maar ook kijkt Mary van Belzen op de website Paragnost Eddie, als je dat wilt, wat je levensmissie is, je levensdoel, wat voor werk bij je past en hoort. Ze kan je ook inzichten geven in je huidige situatie.

Waarbij ze aan de hand van haar gaven en astrologie naar een toekomst voor je kan kijken. Ze geeft je een toekomstperspectief. Ook kijkt ze graag naar situaties die je vroeger hebt meegemaakt. Welke impact ze op je huidige leven hebben.

Hoe jij voor jezelf dit kan verwerken, waardoor je het achter je kunt laten. Heb je vragen over vorige levens? Ook dan staat Mary voor je klaar. Als spiritueel astroloog kijkt ze naar diverse zaken. Hierbij kun je denken aan.

Maansknopen, de betekenis van de planeten, de zwarte maan, maar ook jouw eigen transformatiepunten. Daar bel je meestal voor. Dat je dolgraag wilt weten. Wat overkomt me. Hoe gaat dit verlopen.

Ze geeft je ook graag advies over je toekomst, je werkzaamheden. Ze staat je bij in je groei, op welk vlak dan ook. Want zegt mary van Belzen op de spirituele site Paragnost Eddie. Je bent hier om je eigen leven te leiden, tenslotte.

Ondanks haar nog korte aanwezigheid op deze spirituele website, heeft Mary van Belzen al wel veel mooie reviews mogen ontvangen. Je kunt ze lezen op haar persoonlijke pagina. Mary biedt je inzichten en handvatten en inspiratie om je dromen waar te gaan maken.

Ze is een topper, ongelooflijk goed in karakterbeschrijvingen. Maar eigenlijk nog veel beter in wat voor jezelf het allerbelangrijkste is. Je komt door een gesprek met haar achter je bestemming. Ze laat je duidelijk zien waar je op vastloopt.

Ze is erg vriendelijk en laat je goed voelen wat nu echt belangrijk in het leven is. En dat is niet wat wij denken dat het is, dat kan ik je wel vertellen. Haar astrologisch inzicht is subliem. Dat je daarmee zoveel kunt duiden.

Al met al een echte top aanwinst bij Paragnost Eddie!