Paragnost Eddie en Consulenten

Lichtwerker Eline, spiritueel coach

mediumLichtwerker Eline, spiritueel coach, life coach en stress counseling. Deze week staat lichtwerker Eline in de spotlight als consulent van de week op de spirituele website van Paragnost Eddie. Een welverdiende plek, zeker gezien wat lichtwerker allemaal in haar mars heeft.

Haar gaven, helderziend, – horend, – voelend, en wetend zijn in de loop der jaren alleen maar krachtiger geworden. Ook door, geeft lichtwerker Eline aan, door een BDE, oftewel, een Bijna Doods Ervaring.

Je vindt lichtwerker Eline onder boxnummer 16 op de hulplijn van Paragnost Eddie en laten we eens kijken waarvoor jij bij haar terecht kunt en hoe ze haar bijzonder gaven voor jou inzet. Ze heeft een grote staat van dienst.

Ze is aan de slag gedaan diverse opleidingen te volgen, waarmee ze haar gaven en hulp nog beter aan jou kan meegeven. Ze heeft opleiding gedaan van life coach, spiritueel coach en troonswisseling. Maar ook intuïtieve ontwikkeling, reading, healing en mediumschap.

Haar lijst van wat ze in haar mars heeft is groot en om die reden kan ze jou met heel veel zaken en problemen, maar ook uitdagingen bijstaan. Ze heeft een aantal specialismen, waar ze haar hele ziel en zaligheid in stort.

We zetten ze voor je op een rij. Denk aan persoonlijke ontwikkeling, transformatieprocessen, heling, groei maar ook tot meer bewustzijn in het leven komen te staan. Ze heeft ook veel kennis van zaken als het om opgelopen trauma’s gaat.

Maar ook met angsten, als verlatingsangst, bindingsangst en faalangst helpt ze jou mee, om vanaf te komen. Uiteraard vinden we ook de begeleiding bij stress en burn out klachten terug in haar lijstje van specialismen, lichtwerker Eline is tenslotte stress counselor.

Ze kan ook intunen op situaties in relaties, vrienden, familieleden, collega’s, als het gaat om energie, die jij kunt opvangen en niet als plezierig ervaart. Hoe kun je daar dan het beste mee omgaan. Lichtwerker Eline begeleidt jou er bij.

Ook voor HSP, meer bewustzijn, narcisme of andere destructieve situaties in relaties, staat Eline voor je klaar. Haar lijst van specialismen is lang, zoals je ziet. Ze is een zeer veelzijdig spiritueel hulpverlener.

Ze draait al wat jaartjes mee en zoals gezegd, deze week de consulent van de week. Chroom niet haar eens te consulteren, haar aanpak is liefdevol, zachtaardig en tegelijkertijd duidelijk en aards. Het lukt haar altijd iedereen in een positieve vibe te krijgen.

Waar nodig zorgt ze dat jij weer in je eigen kracht komt te staan. Als we kijken wat cliënten die haar reeds hebben gesproken, over Eline vertellen. Zien we veel positieve referenties. Je stem alleen al brengt rust. Je inzichten zijn heel erg toepasbaar, merk ik in de praktijk.

Je energie is voelbaar en die geeft kracht. Maakt me ook lichter, dat de last die er is, eigenlijk verdwijnt. Je bent duidelijk, je geeft hele goede adviezen. Je hebt mij weer met beide voeten op de aarde neergezet.

Ik was zo met mijzelf aan de haal gegaan, dat ik mijzelf compleet was kwijtgeraakt. Na een paar goede gesprekken met lichtwerker Eline, zag ik het leven weer zitten.