Paragnost Eddie en Consulenten

Laura’s vragenronde met Tony

Laura’s vragenronde met TonyLaura’s vragenronde
met Tony

Vandaag een interview met Tony, 31 jaar, sterrenbeeld maagd en consulent bij Paragnost Eddie & Consulenten, box 09.
Veel leesplezier gewenst, reacties zijn welkom.
Hartelijke groet,
Laura (box 23 Paragnost Eddie & Consulenten)

“Tony, volgens mijn kaartlegging ben jij onder andere enthousiast, optimistisch, toegankelijk, invoelend, een pionier, kan zelfdiscipline soms lastig zijn, heb jij oog voor de kleinste details, heb jij vroeg geleerd op jouw intuïtie te vertrouwen/ben jij jong de spirtuele weg ingeslagen, probeer jij over het algemeen uit ieder mens en elke situatie het beste te halen en lach je graag. Waar ben jij het mee eens en waarmee niet?”

“Zo, dit is allemaal erg in de roos. Moeilijk om dat van jezelf te zeggen, maar absoluut waar,
ook de discipline. Maar die kijk ik stiekem af bij m’n moeder, omdat zij zegt dat als mensen op je kunnen bouwen, dat voor beiden profijt oplevert.
Humor en zelfrelativering + zelfspot is mij wel toebesteed en bovendien ook m’n kracht in het leven. Het zal daarom ook nooit cynisch worden. Het oog voor details en dat intuïtie zich in mijn vroege leven heeft gemanifesteerd, ja!
Dus Laura, mooi omschreven, ik zet het op m’n spirituele c.v.
(Wat een mooie tools, de astrologie en tarot. Net als de numerologie trouwens! ).”

“Wat vind jij leuke vragen om te krijgen als consulent?”

“Ik kan energetisch meteen communiceren met een vraag die op diepgaander bewustzijn duidt.
Bijvoorbeeld: of er leven is na de dood. Wat is mijn missie in het leven? Of een open prognose.
Als het maar vragen zijn voor een ‘individueel evolutieproces voor die ziel’.
Vragen als: wanneer gaat de hond dood? Of staat de auto in de erfenis? Daar krijg ik wat weerstand bij.”

“Wat is voor jou een reden om tegen iemand te zeggen dat jij geen contact meer wenst te hebben?”

“Sommige bellers zijn er vaak onzeker over dat hun vraag wordt beantwoord met datgene waar ze het meeste angst voor hebben. Zonder dat ze het misschien van zichzelf merken, proberen ze je dan iets in de mond te leggen. En dat kan soms wat onder de gordel zijn. Maar ik heb het gelukkig nog nooit hoeven te zeggen.”

“Doe je naast dit werk ook nog andere werkzaamheden?”

“Vorig jaar heb ik na tien jaar het bezoekadres van de praktijk beëindigd. Naast werken op de lijn doen mijn moeder en ik workshops in de spirituele numerologie (in het land, www.casa-ad-infinitum.nl ). En ik ben bezig om via e-learning de kennis van de getallen visueel inzichtelijk te krijgen en te produceren. Verder heb ik met een goede gelijkgestemde vriend een podcast, waarin we praten over spiritualiteit, non dualiteit, bewustzijn en dergelijke thema’s ( www.hermanosinc.nl ).”

“Hoe zie jij jezelf over vijf jaar?”

“Hoop dat ik dan een productiebedrijf(je) heb, om mooie video’s, cursussen, documentaires en ‘notion pictures’ te maken. Gerelateerd en dus passend aan een individueel bewustzijn/zienswijze.”

“Wat zou jij doen met vijf miljoen?”

“Om te beginnen een jaar sabbatical, om te kijken wat ik wil doen en waar ik het aan uitgeef, maar het zal onlosmakelijk verbonden zijn met het dierenrijk. En als het zo mag zijn, een oude Finca op Ibiza opknappen en dan begin ik daar alvast met zwerfhonden op te vangen.”

“Met welk gedrag van de mens heb jij het meeste moeite?”

“Agressie en meelopers. De zogenaamde bouwers (eigenbelang) of brekers, als ik het spiritueel moet verwoorden.”

“Wat is eventueel iets wat jij niet hebt maar wel over zou willen beschikken?”

“Zelfdiscipline. En strakkere buikspieren!”

“Is er een advies wat jij met zekere regelmaat aan iemand geeft?”

‘’Het is niet jouw taak mij aardig te vinden, dat is mijn taak
(Byron Katie).”

“Is er als laatste nog iets wat jij zelf kwijt wil?”

“Over Eddie Frenay, de eigenaar van deze bellijn:
Hij is goed van betalen, geeft een luisterend oor, hij heeft naar mijn idee de beste spirituele hulplijn en onderscheidt zichzelf echt.

Tot slot:
De vliezen van de nieuwe tijd zijn gebroken. Het water vloeit rijkelijk.
De oude dogmatiek wordt weggespoeld en doorgespoeld.
We zitten allemaal in dit proces (11 jaar), individueel kan ons bewustzijn, nu ook echt bewust zijn!

Allemaal en zeker voor jou Laura, veel inzicht, overzicht en uitzicht voor 2018!

Warme hartengroeten,
Tony”