Paragnost Eddie en Consulenten

Laura’s vragenronde met Ron

medium ronLaura’s vragenronde
met Ron

Vandaag een interview met Ron, 48 jaar, sterrenbeeld schorpioen en consulent bij paragnost Eddie & Consulenten, box 26.
Reacties zijn welkom!
Hartelijke groet,
Laura (box 23 Paragnost Eddie & consulenten)

“Ron, volgens mijn kaartlegging kan jij soms wat overgevoelig en/of zwart-wit reageren, wil jij voldoende ruimte hebben voor jezelf, ben jij meestal gefocust, moedig, trouw, ambitieus, luister jij naar redelijke argumentatie maar kan jij slecht tegen weinig zinvolle praat en weet jij over het algemeen (ook op een grappige manier) wel jouw zin te krijgen. Waar ben jij het mee eens en waarmee niet?”

“Wat overgevoeligheid betreft ben ik het zeker eens. Het was even wennen en ermee leren omgaan. Het zwart-wit reageren is in zekere zin waar. Dat ligt ook vooral wat mij betreft in het verleden, ook dat is weer leren omgaan met zoiets als acceptatie. Moedig, gefocust, ambitieus: klopt, want als ik iets voor ogen hebt wat goed voelt in het hart dan ga ik daar voor. Hier ben ik ook heel trouw aan. Mensen die niets te vertellen hebben en niet vanuit hun gevoel praten daar heb je minder contact mee, dat respecteer ik wel maar ik kan er gewoon niet veel mee. Mijn zin krijgen met humor, nou ik probeer het wel haha maar dat lukt niet.”

“Wat vind jij leuk aan je werk? En wat niet?

“Wat ik leuk vind is dat iedere dag en ieder mens anders is, dat houdt mij gefocust en zuiver. Niet leuk vind ik het als mensen terug blijven bellen met de zelfde vraag, iedere dag.”

“Met welke vragen heb jij moeite als jij gebeld wordt?”

“Een vraag over of een partner vreemdgaat, volgens mijn mening kijkt het universum daar niet naar.”

“Doe je naast dit werk ook nog andere werkzaamheden?”

“Ik heb een spiritueel centrum en daar werk geef ik reading/healing, workshops, etc.”

“Wat vind jij iets wat veel mensen achterwege laten?”

“De waarheid over zichzelf. Ze willen vaak alles weten uit angst en onzekerheid.”

“Welk boek heeft de meeste indruk op jou gemaakt?”

“De bron geeft bevrijding – Ron Los.”

“Wat vind jij dat jouw specifieke talenten zijn?”

“Dat verschilt op de lijn, gewoon het voelen is wel een talent van mij. In het centrum zijn dit de healingen en workshops.”

“Wat vind jij leuk aan jouw leeftijd/ouder worden?”

“Het is echt maar een getal en ik hoef er niets voor te doen.”

“Wat wil jij ooit in jouw leven nog gaan doen?”

“Daar ben ik al mee bezig, dat is mensen begeleiden.”

“Is er een advies wat jij met zekere regelmaat aan iemand geeft?”

“Ja, het kunnen loslaten van de situatie waarvoor de cliënt belt.”

“Is er als laatste nog iets wat jij zelf kwijt wil?”

“Lieve mensen: leer te leven vanuit je hart.”