Paragnost Eddie en Consulenten

Laura’s vragenronde met Margret

medium margretLaura’s vragenronde
met Margret

Vandaag een interview met Margret, 56 jaar, sterrenbeeld kreeft en consulent/sjamaan en spiritueel adviseuse bij Paragnost Eddie & consulenten (box 79)
Veel leesplezier gewenst, reacties zijn welkom!
Hartelijke groet,
Laura (box 23 Paragnost Eddie & consulenten)

“Margret, volgens mijn kaartlegging ben jij trouw, loyaal, moedig, beschik jij over een groot doorzettingsvermogen, kan jij soms wat ongenuanceerd reageren, heb jij een flinke dosis humor, ervaar jij een speciale band met kinderen en dieren en ben jij temperamentvol. Waar ben jij het mee eens en waarmee niet?”

“Haha leuk om te lezen en helemaal waar, Laura!”

“Wat vind jij leuk aan je werk? En wat niet?”

“Het leuke vind ik dat ik met zoveel mensen praat en daardoor zelf ook altijd blijf leren. Soms voelt het voor mij echt als een eer dat mensen zich zo openstellen en dat ik hen kan helpen. Wat ik niet leuk vind is dat er nog te veel nepmediums en foute bellijnen zijn die dit beroep belachelijk maken.”

“Doe je naast dit werk ook nog andere werkzaamheden?

“Ja, ik heb naast mijn telefoonwerk een massagepraktijk met verschillende soorten massages waaronder ook spirituele met gebruik van een trommel, stenen en chakra healings. Dit is voor mij een hele fijne combinatie.”

“Wat zijn jouw sterke punten?”

“Dat ik altijd weer vertrouwen kan hebben en het goede kan blijven zien of waarom de dingen gebeuren, ook al is de grond dan soms even onder je voeten weggezakt.”

“Wat houdt geluk voor jou in?”

“Geluk is tevreden zijn met jouw leven, dat de kinderen het goed doen, dat jij jezelf kan zijn, fijne mensen en dieren om je heen hebt en weten dat het hogere jou draagt.”

“Wat zou jij in Nederland veranderen als jij daarvoor de kans kreeg?”

“Haha, wat een mooie vraag! Ik zou het meer zoals in Zweden willen: minder uren werken, betere scholen en zorg voor (alleenstaande) ouderen en vrouwen die werken, meer blijheid en tijd voor leuke dingen. Nu is hier bijna iedereen vooral aan het overleven en dat gaat zo ten koste van onze groei en creativiteit.”

“Wat kan men beter niet met jou doen of tegen jou zeggen?”

“Ik kan veel hebben, maar als ik geconfronteerd word met leugens en bedrog dan komt mijn Haagse kant naar boven en dat wil je liever niet…”

“Wat is jouw doel met betrekking tot de toekomst?”

“Ik leef meer van dag tot dag. Ik vind het belangrijk in het nu te leven en meegaan met dat wat zich aandient, het avontuur met het universum.”

“Heb jij een voorbeeld? Is er iemand die voor jou als een goed voorbeeld kan dienen?”

“Eigenlijk niet.”

“Is er een advies wat jij met regelmaat aan iemand geeft?”

“Ja! Het belangrijkste is geloof in jezelf en proberen naar jouw woorden te handelen.”

“Is er als laatste nog iets wat jij zelf kwijt wil?”

“Ja, dat ik met veel plezier op de lijn van Eddie werk, leuke collega’s en fijne gesprekken heb. Ook vond ik het leuk om dit interview te doen. Dankjewel Laura!