Paragnost Eddie en Consulenten

Klevende energieën

Klevende energieënDit is een heel lastig onderwerp. Energieen zijn al vaak lastig uit te leggen. Laat staan onzichtbare klevende energieën. De geloofwaardigheid wordt in de rationele wereld veelal op diverse manieren belachelijk gemaakt of aangevallen.

De rationele ‘medische’ wereld lost onbegrepen zaken op, door lapmiddelen, indien we het hebben over klevende energie die in de gezondheid is gaan nestelen.

Hier heb ik het over alle energieën, dus zowel entiteiten, obsessors of anderszins. Het lastige van deze energie is dat deze vaak onzichtbaar is. Het dwarsboomt het leven van een persoon, of de verkoop van een huis, of nog sterker het gaat in het fysieke lichaam van een persoon nestelen.

Ook voor mensen die toch veel met dit soort energie te maken hebben, gaat het vaak onopgemerkt voorbij. Laat staan voor mensen die hier direct mee te maken hebben. Daarmee ook voor de mensen die hiermee werken, hebben zelf vaak niet door dat er iets kleeft.

Het kan zich bijvoorbeeld uiten in fysieke klachten, soms een pijntje hier of daar, maar soms ook veel verder en dieper in de gezondheid. Waarbij natuurlijk wel de opmerking gemaakt moet worden, dat er ook echt wat medisch aan de hand kan zijn. Gelukkig staan steeds meer reguliere hulpverleners open om samen te kijken naar de gezondheid van een persoon. Zowel fysiek als mentaal.

Het is een lastig stuk om naar te kijken, vooral de onzichtbaarheid, maar ook de diversiteit van wat het daadwerkelijk kan zijn. Zo zijn er familiekarma, karma, vorige levens, obsessors, entiteiten, energieën en ongetwijfeld nog meer om te kunnen opmerken en hiermee aan de slag te gaan.

Dit maakt gelijk duidelijk waarom het moeilijk is om op te merken dat er dergelijke zaken gaande zijn.

Ook in huizen of gebieden kunnen energieën aanwezig zijn. Dit kan zich sluipend voordoen, zo kan het voorkomen dat een schilderijtjes zich steeds omdraait. Het is natuurlijk makkelijk te verklaren, de wind, de deur … Een voorwerp lijkt ergens anders te liggen, geheugen speelt hierbij een rol. Soms kan het ook gewoon plagen zijn, van overgegane personen of gewoon levende personen, die even lekker de grapjas zijn.

Extremer wanneer er bijvoorbeeld een apparaat kapot gaat, of erger nog een brand ontstaat.

We blijven dan vaak in het nuchtere, zonder te realiseren dat hier ‘andere’ energieën aan het werk kunnen zijn.

Deze klevende energieën kunnen het leven sluipend verstoren. Soms heeft iemand het gevoel door ongeluk achtervolgt te worden. De zaken of het werk gaat niet zoals men wilt, de directe omgeving is van alles mee of hebben commentaar op het gedrag, of men gedraagt zich zelf anders.

Huizen die te koop staan worden maar niet verkocht. Er is iets met de gezondheid maar men kan maar niets vinden.

Vaak hoort men achteraf wel als het opgemerkt wordt, ja, nu je het zegt. Dit zegt ook genoeg over hoe klevend en onzichtbaar het kan zijn. Belangrijk is dat indien men bijvoorbeeld een huis reinigt, ook de personen die daar wonen of gewoond hebben meeneemt in de reiniging. Eventueel ook belangrijke spullen.

Is het huis gereinigd maar niet de bewoners dan kan de energie nog aan de bewoners kleven, en kan het weer terugkomen.

Ook indien bewoners verhuisd zijn kan deze energie blijven kleven. Het hoeft dan niet zo te zijn dat het in het nieuwe huis gaat nestelen, maar het blijft wel bij de personen. En die personen kan het weer op allerlei manieren gaan dwarsbomen.

Ruis op de lijn, welke lijn dan ook, moet weggenomen worden. Het hoort er niet. Heel lastig indien de ruis klevend en onzichtbaar aanwezig is.

Vaak indien iets dergelijks voorbij is gekomen, word men zich er weer bewust van, echter als het lange tijd niet voorbij is gekomen, of verborgen heeft gezeten, is het een zeer lastig fenomeen.