Paragnost Eddie en Consulenten

Kerstlichtjes op hol?

Kerstlichtjes - Elektriciteit op holKerstlichtjes – Elektriciteit op hol? Eigenlijk kennen we het allemaal wel. Verhalen van lichten die aan en uit knipperen. Vaak is het een bekende overgegane, zeker als het een rustig element is. Een teken van ik ben nog bij je.

Echter bij onrustig, of extreem aan en uit knipperen of anderzijds onrustige elektra, kan het ook wat anders zijn. Of misschien luister je niet, en wil het je wat duidelijk maken.

Ook kan je het simpel weg gewoon zelf zijn. Nog steeds kan ik met veel plezier, vertellen hoe ik geweigerd wordt met kerst, want kennelijk straal ik een energie uit, die de elektra van bepaalde kerstlichtjes op hol doet slaan.

Gezellig werd ik uitgenodigd, nu wist ik toen ook wel dat ik soms een bepaalde energie bij me heb, die soms iets op hol doet slaan. Maar op zich is dit zo een moment die je nooit meer vergeet. Overigens kan ook de vriendin smakelijk lachen en vertellen hierover.

We zijn gezellig aan het kletsen, en de lichtjes beginnen te knipperen. Zelf had ik het niet door tot het hardop gezegd werd. Even later gaan de lichtjes uit, en voorgoed, ze zijn niet meer te herstellen.

Ehhhh schuldig, maar onschuldig!

Nu jaren later staat bij een vriend een kerstboom, meer dan een week is hij aan het strijden met zijn kerstlichtjes. Ik schiet in de lach, en vertel het verhaal.

Hij verteld nog dat hij even over de lichtjes gestreken had, en ze weer aangingen, maar uiteindelijk, helaas, op zoek naar nieuwe kerstlichtjes.

Een tocht van winkel naar huis, verkeerde kleur lichtjes, terug naar de winkel met de volgende lichtjes en nogmaals en nogmaals … volgt.

Naast zijn strijd met de kerstlichtjes, lijken er ook ontploffingen in de lucht te hangen. Ik voel in de energie in het huis, haal wat weg, maar er blijven ontploffingen. Ook de kerstlichtjes is een heel gedoe, steeds opnieuw naar de winkel.

Eénmaal wordt ik gebeld, je mag niet lachen … ehhh ja, wel dus.

Gisteren of (eer)gisteren gaat de telefoon. Wil je in mijn huis voelen, ehh in je huis is het rustig, bij jou nog niet helemaal. Het antwoord: Raad eens wat ik heb gedaan??

Ik schiet toch enigszins in de lach, je hebt de kerstboom eruit gegooid.

De energie van de kerstboom is/was niet goed. Zo kan energie ook in spullen, of elektra gaan zitten. Soms is de oplossing ‘het spul’ uit huis te doen. Soms helpt andere energie, of verplaatsen van spullen. (Daarvoor verwijs ik naar o.a. fengshui)

Naast dat iemand net als ik gewoon ook dergelijke energie kan bezitten, zullen er vaak meer oorzaken zijn als iets dergelijks gebeurt.