Paragnost Eddie en Consulenten

Je schaduw en liefde

schaduw en liefdeWe willen kiezen voor de weg van de waarheid, onze waarheid, maar wat we niet weten is dat er in ons een deel verborgen zit dat onwaarheid vertegenwoordigt. Dat deel doet er alles aan om van het pad van onze waarheid af te dwalen.
Regelmatig zijn het gebeurtenissen en mensen die we afwijzen, omdat ze heftige gemoedsbewegingen bij ons teweegbrengen. Maar tegelijkertijd wijzen die ons echter een duidelijke weg naar onszelf en onze waarheid.
We leren onze schaduw met liefde tegemoet te treden en door integratie van de schaduw een nieuw niveau in onze relatie tot onszelf en andere mensen te creëren.
Integratie is verlossing en verlossing maakt vrij. Elk probleem in ons leven toont aan dat we zielsdelen van onszelf verloren hebben. We hebben de eenheid met onze Bron, tegen de waarheid, tegen onszelf en tegen de liefde daardoor uit het oog verloren.
Dit geeft onvermijdelijk tot gevolg dat we angst en onwaarheid ervaren in plaats van liefde en waarheid. Als er iets in ons leven gebeurt wat ons dichter bij onze Bron brengt, signaleren onze zielsdelen verwonding en leiden ze ons van onze waarheid weg. Dit is wel een van de belangrijkste redenen waarom steeds vaker relaties een einde kennen.
We worden ons bewust, worden onze donkere delen gewaar en projecteren die op onze partner. Dit mechanisme treedt onbewust in werking en is de oorzaak van het afwijzen van onze partner of andere mensen.
Het vraagt moed om de pijn van onze kwetsuren te doorleven en te helen.
Door ons te herinneren aan de situatie die onze pijn heeft veroorzaakt, ons over te geven aan wat we voelen, krijgen we door acceptatie de kans om verloren zielsdelen te integreren.
Wanneer we de innerlijke scheiding van onze gevoelens overwinnen, overwinnen we de scheiding van onze partner en andere mensen.
Het geloof in de scheiding is heel diep in onze geest verankerd en leidt ertoe, dat we ons in het lijden (blijven) verliezen.

Warme groet
Mieke Box 45
www.miekecoigne.com