Paragnost Eddie en Consulenten

Innerlijke en uiterlijke stormen als richtingwijzers

Innerlijke en uiterlijke stormen Innerlijke en uiterlijke stormen als richtingwijzers. We moeten allemaal door moeilijke tijden heen in ons leven. Wanneer de dingen moeilijk worden, kan onze visie en ons begrip vaak worden vertroebeld. Het gevoel dat je hierin helemaal alleen staat, en je zelfs verlaten voelt door Spirit in je donkerste uren, kan overweldigend zijn. Maar je bent helemaal niet alleen!

Ga door en houd vol! Uiteindelijk gaat iedere storm voorbij. Je hebt de kracht en de moed om alles wat jouw kant op komt te overwinnen. Spirit is hier om je te ondersteunen bij elke stap die je zet.

De wolken gaan altijd uiteen en de zon komt weer tevoorschijn. Het is belangrijk om eraan te denken dat, waar je nu ook doorheen gaat, het is voor het hoogste bewustzijn en begrip. Het is belangrijk om te weten dat achter woede, de pijn zit van niet je ruimte kunnen innemen. Jezelf en anderen vergeven is de sleutel om verder te gaan en dit te helen.

Welke crisis je ook kunt ervaren op dit moment, weet dat dit gebeurt om jou te laten zien/inzien wat nog niet afgelijnd is op jouw hoogste goed en wat jou niet langer van dienst is. Oordeel niet over de manier waarom jou iets getoond wordt, vaak is een omgeving zich niet bewust van de diepere waarde en essentie.

Dit is jouw gelegenheid om de nodige veranderingen in je leven aan te brengen, en om een paar heel diepe wonden uit het verleden te helen.

Weet dat je dit met gezond verstand en gevoel overleeft! Je zult sterker worden, meer begrip hebben en meer medeleven met jezelf en anderen hebben. Vertrouw op jezelf; geloof dat je er doorheen kunt, wilt en zal komen. Spirit is hier om je te helpen terwijl je je eigen licht aan het eind van deze tunnel ontdekt.

Warme hartegroet
Mieke Box 45