Paragnost Eddie en Consulenten

HIER EN NU is het antwoord

HIER EN NUHIER EN NU is het antwoord. Heel regelmatig stel ik de vraag aan klanten waar ze echt blij van worden, waar hun werkelijke passie ligt. Soms weten klanten niet meer welke richting uit te gaan, ze klampen zich vast aan wat er is en toch ervaren ze geen blijdschap.

Misschien hoor je vaker: ‘volg je passie’. Maar wat als je leeft niet wat jouw passie is? Waar je echt blij van wordt?

In plaats van te vertellen waar jouw passie ligt, help ik mensen om bewuste stappen te nemen naar dat punt waar een diepe ‘ja’ wordt gevoeld.

Lieve lezers van dit blog, niemand kan jou vertellen wat jou waanzinnig blij maakt, wat jouw passies zijn, jouw zielsverlangens. Niemand kan dit voor jou bepalen. Ik begin in dat verhaal heel duidelijk dat ik en sommige collega’s de weg faciliteren, om jou naar jouw passie te leiden.

Kort geleden had ik een heel mooi consult met een jonge man die me vertelde vastgelopen te zijn. Hij had eigenlijk zijn leven voor elkaar op elk vlak en toch ervoer hij een soort van ‘is dat het nu’?

Bij dit soort van zeer diepzinnige vragen stem ik me af op iemands ‘ziel’. Dit soort van gesprekken ervaar ik als bijzonder mooi en heel open. Iemand die zich volledig openstelt en zich zeer bewust is van het hier en nu en in alle openheid deelt het niet meer te weten. Weten is meestal een functie van het hoofd: controle, beheersen. Deze persoon ervoer innerlijke veranderingen en ervoer daarbij ook enige verwarring.

Van het hoofd naar het hart kan behoorlijk enige verwarring veroorzaken.

Verwarring ervaren is nu precies wat bijdraagt aan een volgende fase in je leven. Niettemin hebben we geleerd dat we alles onder controle moeten houden, en als we door de duwtjes van onze ziel iets anders gaan ervaren, wordt daar met paniek en onrust op gereageerd.

In deze tijd worden veel mensen ‘opgerekt’. Er is dus helemaal niets mis met jou als je dit nu ervaart. Proficiat lief mens. Je bent zo welkom in jouw veranderingsprocessen. Zonder oordeel over de weg die jij straks wilt bewandelen, ik voel jouw ziel, ik zie jou vanuit wie jij bent, waar jouw passies nog verborgen zitten te wachten om geleefd te worden. Wat jouw weg is, is jouw weg. Ik vertel jou niet wat jij moet doen straks, ik faciliteer jouw weg vanuit mijn hart en mijn wijsheid om daarover niet te oordelen. Oordelen hoort niet thuis in het spirituele werk. Oordelen doet de buitenwereld, de mensen om je heen, vanuit een heel andere kijk op het leven. Dat is helemaal goed. Iedereen mag een eigen kijk hebben, maar ook JIJ mag trouw zijn aan jezelf.

Als ik me afstem op iemands ziel, volgt meestal een woordenstroom. Ik noem het niet graag als ‘informatie’ want informatie lijkt uit de wereld van het denken te komen en dat is het niet. Ik weet nooit op voorhand wat er allemaal komt, en hoe snel. Ik heb daar geen controle over. Op dat moment ben ik helemaal afgestemd. Soms nemen klanten notitie van wat ik hoor, zie en voel, soms wordt een reading opgenomen, en soms vraagt een klant dieper en verder door.

De persoon in kwestie voelde zich diep aangeraakt, een gesprek dat zo diep gaat en waar diegene zich kan herinneren tijdens een zielsreading, waar die diepste passie zit, is een geschenk. Een zielsgeleid geschenk. En dit gaat totaal niet over mezelf als medium, want ik word hierin geleid. Een medium is een middel, een weg om achter de sluiers te kijken, als het mag en kan op het moment dat de vraag wordt gesteld. Het mediumschap is geen circusgebeuren waar op elk moment, op elke vraag een antwoord kan gegeven worden.

Dat te communiceren met een klant, lijkt me heel oprecht en eerlijk. Informatie kan van zovele dimensies en zeer veel bewustzijnslagen vandaan komen. Het doel is om een klant datgene aan te reiken dat vanuit niet-aardse dimensies vandaan komt. Dan kan je ook even een koffie-uurtje bij de buurvrouw houden. En dat is ook uiteraard prima.

Ik gun iedereen een gepassioneerd leven om datgene te doen waarvoor we hier op aarde geïncarneerd zijn. Anderzijds doe ik geen voorspellingen, geen beloftes, breng ik geen verhalen die je verder van jouw weg afleiden. We ondersteunen iedereen die daarvoor klaar is, om écht vanuit de ZIEL dat leven te leiden dat resoneert met iemands zielskleur en zielsbestemming.

Als het in jouw diepste verlangen is lekker brood te bakken, met kruiden te gaan werken, of het ouderschap te doorleven, dan leef jij jouw diepste passie en niet de passie die jij zo diep in je ziel voelt bruisen. Jouw passie is jouw succes, en ook met dat woord succes kunnen we weer nog dieper doorgaan.

JIJ bent een succes, JIJ hoeft daar niets anders voor te ZIJN dan je NU bent. Herinner je wie jij bent!

Wacht niet tot het te laat is, wacht niet tot je gepensioneerd bent, tot je meer tijd hebt, tot je er klaar voor bent. HIER EN NU is mijn antwoord op de vraag WANNEER.

Inspirerende gepassioneerde hartegroet
Mieke Box 45