Paragnost Eddie en Consulenten

Helderziende Diana

helderziend dianaHelderziende Diana. Al langere tijd helpt helderziende Diana, via de website Paragnost Eddie, via de engelen haar medemens. Van de engelen krijgt zij begeleiding en liefde, waarmee ze jou te woord kan staan.

Tijdens haar spirituele consulten, maakt Diana gebruik van de oude methode van tarot en Engelenkaarten. Je kunt dus bij medium Diana terecht voor diverse spirituele kaartleggingen. Daarnaast werkt ze met energie.

Uit jouw energie voelt ze iets en hoort ze iets. Hiermee gaat ze aan de slag. Het is met name de energie uit je stem die ze kan horen en voelen. Maar ook de spanning voelt zij die er in je lijf is. Die vangt ze ook op.

Datgene wat medium Diana voelt en hoort, vertaalt ze naar jou in antwoorden, waar jij naar op zoek bent. Hiermee bedoelt ze niet, ik praat je naar de mond. Jij bent ergens in vastgelopen en je weet wellicht niet waardoor en waarom.

Uiteraard kan er een aanleiding zijn voor het vastlopen, een overleden dierbare, een scheiding, een fikse ruzie. Een persoon waarmee je contact had en ineens niets meer laat horen. Dit zijn allemaal situaties die soms heel lastig zelf te duiden zijn.

Medium Diana voelt in op jouw stem en energie, ze hoort, dat noemen wij helderhorend zijn, daarmee gaat ze tezamen met haar kaarten voor jou aan de slag. Datgene waarvan jij niet zelf goed weet wat er aan de hand is met je. Gaat Diana voor jou opheldering over geven.

Dat je na een consult met haar bij jezelf denkt, zo lekker ik heb de rust weer te pakken. Ik weet nu waarom en hoe en wat. Ik kan het nu loslaten. Of ik heb handzame tip meegekregen waarmee ik zelf aan de slag kan gaan.

Medium Diana geeft je opheldering en ze begeleid je op je levenspad. Hierdoor ga je meer en meer op jezelf vertrouwen en in jezelf geloven. Je komt als het ware bij je eigen bron uit vol liefde en die zorgt voor balans in je leven.

Maar ook voor een zeker weten gevoel, dat je bijna nooit meer van je eigen pad gaat afwijken in het leven. Je hebt balans in je leven gebracht hierdoor. En dat voelt zodanig goed, dat je snel merkt als je richting disbalans gaat. Je corrigeert jezelf dan heel snel.

Je kunt met al je vragen bij medium Diana terecht, geen enkele vraag is haar vreemd. Ze gaat snel en voortvarend tijdens het consult aan de slag en je krijgt duidelijke antwoorden van haar. Kom ook gerust met vragen over blokkades.

Want ook daar helt Diana je graag bij en met succes. Diana krijgt haar antwoorden niet alleen via haar gaven. Maar ook via het leggen van de Tarotkaarten. Zij doet dit nog op de ouderwetse manier. In de loop van de tijd zijn de leggingen gemoderniseerd.

Maar er gaat eigenlijk niets boven een traditionele manier van het leggen van de tarotkaarten. Ook legt ze de Engelenkaarten. Ze is er ook mee verbonden. Tijdens een legging ontvangt zij ook boodschappen voor jou, die ze vertaalt in antwoorden.

Consulteer medium Diana gerust op Paragnost Eddie.