Paragnost Eddie en Consulenten

Gebed van het loslaten

Gebed van het loslaten Gebed van het loslaten. Niet lang geleden heb ik een stukje geschreven over Loslaten. De voor- en nadelen er van, maar vooral: hoe het je kan dienen. Niet veel later viel mijn oog op dit gebed. Voor degenen die het willen, is hier dit krachtig gebed, die je verder brengt en bewuster maakt van je hoe en waarom van je loslaten:

Wanneer je vast blijft houden aan het verleden, is je energieveld besmeurd met donkere energieën. Door die trillingen los de te laten, wordt je aura verheven naar een hogere, fijnere frequentie. Dit gebed helpt daar bij.

Ik laat alle versleten dingen, hopeloze voorwaarden Onnuttige ideeën en inhoudloze relaties nu los. Orde en tijd van goddelijke juistheid. worden nu gevestigd en in stand gehouden. In mijn geest, lichaam, relaties, financiën, In al mijn zaken en in mijn wereld, Door de kracht van de Heilige Geest. in mijn innerlijk bewustzijn van Christus. Goddelijke circulatie beweegt nu in mijn leven, En het in- en uitgaan van alles in mijn leven is in goddelijke orde.  Ik ben vredig, in balans en stabiel. Dit is wat er nu is, op Gods eigenwijze en perfecte manieren.

Dan u God en ZO IS HET. Geniet er van en werkt er mee wat je maar wilt!