Paragnost Eddie en Consulenten

Energie van Orfiël

Energie van OrfiëlWerken met de besluitvaardige energie van Orfiël

Voel je je besluiteloos op dit moment? Twijfel je eraan om jouw pad op te gaan, omdat er veel indrukken van buitenaf op je afkomen?
Soms is het wijs om niet te snel beslissingen te nemen. Soms word je gevraagd de onderliggende intenties te onderzoeken. Soms is het heel zinvol je even terug te trekken uit de hectiek en gejaagdheid, omdat het beter uitkomt voor de omgeving.
Zet even een pas op de plaats en maak verbinding met aartsengel Orfiël. Wat mag je mogelijk verwachten van Orfiël?
Of wat moet je niet verwachten? Je moet zeker niet verwachten dat je vanop een roze wolk zal kunnen toekijken hoe jij je leven op de rails wilt krijgen. Orfiël vertegenwoordigt namelijk de aarde en alle aardse creaties.
Je zal dus een raamwerk moeten opzetten, meer structuur opzetten om je doelen te kunnen realiseren. Sommigen hebben heel veel ideeën, hebben fantastische dromen, maar ze blijven in het hoofd circuleren als energieën die niet verder gaan dan het hoofd. En dat is uiteraard heel jammer.
Orfiël heeft een vrij koele energie en is heel sterk en besluitvaardig. Je kunt dus zelf best even opkijken dat je niet in een warm badje van zoete dromen terechtkomt als je samenwerkt met deze energie. Wil je écht je creatieve ideeën omzetten op de manier zoals dit goed voelt voor jou, dan mag je rekenen op een krachtige liefdevolle hand.
Orfiël kan in haar energie behoorlijk ijzig aanvoelen, maar haar hart is zeer hartelijk en warm, ze is sterk gemotiveerd en geëngageerd en bijzonder toegewijd om vanuit goddelijke wijsheid een concrete werkelijkheid te creëren.
Je komt met Orfiël in een creatief veld terecht en elke inspanning is gebaseerd op onzichtbare patronen die zich met geduld ontwikkelen en verfijnen tot je het resultaat kunt zien. Wees in dit hele proces attent en behoedzaam dat jij de leiding blijft nemen over jouw creatieproces.
Integreer discretie en besluitvaardigheid in het pad dat je bewandelt, spreek slechts de hoogste waarheid en laat elk oordeel aan jou voorbijgaan. Handel slechts vanuit wijsheid en een toenemend groter bewustzijn van de natuurlijke wetten.
Weet dat het ieders geboorterecht is om met het engelenrijk samen te werken. De gedachte dat engelen er slechts zijn voor enkele bevoorrechte mensen klopt niet. Wees enkel bereid om een kanaal te zijn voor het hoogst mogelijke dat je samen met de engelen kan creëren. Vraag hulp om attent te zijn, niet koud. Vraag om behoedzaam te zijn, maar niet gesloten. Stel je open voor de verborgen wetten van de universele wijsheid en vraag de richtingwijzers om die kennis integer en discreet te gebruiken.