Paragnost Eddie en Consulenten

Een krachtig medium, medium Angel

medium angelEen krachtig medium, medium Angel. Een medium die van kinds af aan zich al bewust was van het spirituele. Dat is medium Angel, die je kunt vinden onder boxnummer 32 op de spirituele website Paragnost Eddie. Ze is een heel krachtig medium, omdat ze het spirituele op haar duimpje kent.

Door een combinatie van haar opleidingen, haar levenservaring, haar spirituele gaven, maar ook haar intuïtie, helpt ze een ieder verder op hun pad. Ze zet letterlijk haar bellers in eigen kracht. Dat kun je alleen maar als je zelf vanuit een kracht leeft.

Ze geeft je advies over wat er in je verleden is gebeurt. Ze duidt de situatie voor je, waardoor jij begrijpt waarom het is gebeurt. Maar ook wat het voor je eigen leven betekent. Hoe het kan dat jij bijvoorbeeld elke keer nu in zeven sloot tegelijkertijd loopt en je daar dolgraag vanaf wilt.

Medium Angel helpt je hierbij. Samen zoeken naar een fijne toekomst, zodat jij op eigen kracht de ongelukken, waarmee je nu wordt geconfronteerd, kunt gaan voorkomen. Ze stemt zich af op je stem, je energie en geeft je dan inzichten en handvatten mee voor een fijne toekomst.

Geen enkele vraag is medium Angel van Paragnost Eddie vreemd, ze doet dit spirituele werk dan ook al wat jaartjes. Ze is in staat jouw leven weer in harmonie te krijgen, met daarbij een fijne balans.

De inzichten en handvatten die je krijgt, kun jij toepassen, zodat je op een gegeven moment op eigen kracht de balans en harmonie in je leven zelf kunt vasthouden. Je kunt bij medium Angel terecht over de meest uiteenlopende onderwerpen.

Narcisme, huisdieren, liefde, relaties, of een partner weer in je leven terugkomt. Of het wijs is dat toe te laten. Maar ook met vragen over verlatingsangst en bindingsangst, traumaverwerking, stress gerelateerde klachten.

Ook helpt ze je graag bij het buiten de deur houden van negatieve invloeden van buitenaf. Niet alleen voor jezelf, maar ook bijvoorbeeld voor je kinderen. Waar medium Angel door bekend is geworden, is door haar handopleggingen.

Als jong meisje kon zij daarmee de pijn bij velen wegnemen. Haar handen werken helend, een hele mooie en bijzondere gave. Ze kan jou dus ook op afstand helen of een healing geven. Deze gave heeft ze meegekregen van haar vaders familie, een Oosterse Nomadenfamilie.

Diegenen die haar spreken laten regelmatig, vanuit hun enthousiasme over haar consulten een berichtje achter in het gastenboek op de spirituele pagina van paragnost Eddie. Ze krijgt bijvoorbeeld regelmatig te horen, dat ze situaties zo enorm goed kan aanvoelen.

Dat ze ook inziet waar de desbetreffende persoon die contact met haar opneemt, op het moment staat. Daarbij geeft ze tips om verder spiritueel te groeien, of persoonlijk mee aan de slag te gaan.

Al met al een aanwinst voor de toppers die je kunt vinden op de spirituele website Paragnost Eddie. Medium Angels draait al wat jaartjes mee op deze website en van kinds af aan al geïnteresseerd in het spirituele.

Met haar afkomst, van een Nomadenfamilie kun je reken op een fijn spiritueel consult waar je zeer tevreden over zult zijn. Consulteer haar gerust eens.